2020-02-27 19:47:09
Φωτογραφία για Θανάσης Καββαδάς: Ανεπιτήρητα ζώα σοβαρό πρόβλημα που βασανίζει την ορεινή Λευκάδα
Συνάντηση Θανάση Καββαδά με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη με πρόταση για νομοθετική ρύθμιση για τα ανεπιτήρητα.

  Σε συνέχεια της λαϊκής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στην Καρυά στις 9 Φεβρουαρίου για τα ανεπιτήρητα και της δέσμευσης που ανέλαβε για τη διευκόλυνση της σύλληψής τους, και ενόψει ψήφισης νομοσχεδίου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Βουλευτής Ν.Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς είχε συνάντηση με τον Υπουργό κ. Μάκη Βορίδη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Γεώργιο Στρατάκο.

Ο Βουλευτής εισηγήθηκε την ανάγκη θέσπισης νομοθετικής ρύθμισης, η οποία να προβλέπει την αναισθητοποίηση ανεπιτήρητων ζώων για την διευκόλυνση της σύλληψής τους, καθώς και τους συγκεκριμένους όρους της διαδικασίας αυτής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καββαδάς πρότεινε τη θέσπιση ρύθμισης, στο πλαίσιο του άρθρου 17 του νόμου 4056/2012, στο οποίο περιγράφεται ο τρόπος διαχείρισης των ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων, με αποκλειστική αρμοδιότητα του Δήμου, με προσθήκη πρόβλεψης διαδικασίας αναισθητοποίησης και τη διευκόλυνση της περισυλλογής.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ