2020-03-02 00:00:55
Φωτογραφία για Σκοτώθηκαν 19 στρατιώτες του Άσαντ από τουρκικά χτυπήματα
Η Άγκυρα άρχισε να χρησιμοποιεί μη επανδρωμένα αεροσκάφη για να πλήξει τις δυνάμεις του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ, μετά τον θάνατο 34 Τούρκων στρατιωτών

Στο απόλυτο σκοτάδι είναι βυθισμένη η Συρία. Νεκροί έπεσαν 19 στρατιώτες των κυβερνητικών δυνάμεων της Συρίας από τα πλήγματα που εξαπέλυσαν τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην επαρχία της Ιντλίμπ, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Οι 19 στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έναν βομβαρδισμό εναντίον ενός στρατιωτικού κομβόι στον τομέα Τζαμπάλ αλ Ζαουίγια και μιας στρατιωτικής βάσης κοντά στην πόλη Μααρέτ αλ Νουμάν, στο νότιο τμήμα της επαρχίας Ιντλίμπ» είπε ο διευθυντής της μη κυβερνητικής οργάνωσης Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν.

Μετά την ανακοίνωση της Τουρκίας περί κατάρριψης δύο μαχητικών της Συρίας και ενώ σε λίγες ημέρες θα συναντηθούν Βλαντιμίρ Πούτιν και Ταγίπ Ερντογάν, ο συριακός στρατός διεμήνυσε ότι έχει μέχρι στιγμής καταρρίψει τρία τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα οποία χρησιμοποιούσε η Άγκυρα για να πλήξει θέσεις και αεροπορικές βάσεις των συριακών ενόπλων δυνάμεων.


Η πολεμική αεροπορία της Συρίας επιβεβαίωσε ότι δύο από τα μαχητικά αεροσκάφη της καταρρίφθηκαν από τουρκικά τζετ, αφού αναχαιτίστηκαν κατά τη διάρκεια αποστολής στην επαρχία Ιντλίμπ.

Νωρίτερα, το τουρκικό υπουργείο Άμυνας γνωστοποίησε ότι ένα από τα drone του καταρρίφθηκε.

Η Άγκυρα άρχισε να χρησιμοποιεί μη επανδρωμένα αεροσκάφη για να πλήξει τις δυνάμεις του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ, μετά τον θάνατο 34 Τούρκων στρατιωτών σε μια αεροπορική επιδρομή που εξαπέλυσε η Δαμασκός.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ