2020-03-03 17:00:33
Φωτογραφία για Αυτές οι ομάδες το έκαναν όπως ο Ολυμπιακός
Το πρωτάθλημα της Super League ολοκληρώθηκε, με τα πλέι οφ και πλέι άουτ να ακολουθούν, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται και οι υπόλοιπες τρεις εθνικές κατηγορίες στην Ελλάδα. Μέχρι τώρα, τρεις είναι οι ομάδες που πορεύονται χωρίς ήττα στα πρωταθλήματά τους και το onsports.gr σας παρουσιάζει τα… κατορθώματά τους. Η πρώτη ομάδα είναι φυσικά ο Ολυμπιακός,

ο οποίος τερμάτισε πρώτος και αήττητος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League. Μετά από 26 αγωνιστικές, οι ερυθρόλευκοι μετρούν 20 νίκες και έξι ισοπαλίες, ενώ έχουν την καλύτερη επίθεση με 53 γκολ και την καλύτερη άμυνα, με παθητικό μόλις 9 τέρματα. Οι ερυθρόλευκοι όμως δεν είναι οι μόνοι που διατηρούν τον τίτλο του αήττητου στην Ελλάδα. Ακόμα δύο ομάδες το έχουν καταφέρει αυτό, οι οποίες προέρχονται από τη Γ’ Εθνική! Ο λόγος για τον Πανσερραϊκό και την Επισκοπή. Τα "λιοντάρια" σε 22 αγωνιστικές, σε πρωτάθλημα 26 στροφών, μετρούν 16 νίκες και 4 ισοπαλίες (έχοντας και δύο ρεπό)
. Με την επίδοσή τους αυτή, έχουν ήδη κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο Πανσερραϊκός έχει μια από τις καλύτερες επιθέσεις στην κατηγορία, με 55 τέρματα, ενώ έχει δεχτεί μόλις 13 γκολ. Με στόχο την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες ξεκίνησε τη σεζόν η Επισκοπή και ήδη βρίσκεται σε καλό δρόμο. Η ομάδα του Ρεθύμνου τερμάτισε αήττητη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με 11 νίκες και 5 ισοπαλίες (και δύο ρεπό), ενώ πέτυχε 33 γκολ και δέχτηκε 10. Πλέον αγωνίζεται στα πλέι οφ των έξι αγωνιστικών, όπου μετά από δύο παιχνίδια, παραμένει αήττητη με μια νίκη και μια ισοπαλία.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ