2020-03-10 02:31:08
Φωτογραφία για VW Polo προλαβαίνει τα ατυχήματα εντός πόλης
Υπό την ομπρέλα του IQ Drive, το νέο Volkswagen Polo εφοδιάζεται από τη βασική του

ακόμα έκδοση με πολλούς φύλακες-αγγέλους. Όπως για παράδειγμα το σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου.

Το “Front Assist” ανιχνεύει κρίσιμες καταστάσεις κυκλοφορίας όταν η απόσταση είναι πολύ μικρή μπροστά από το Polo σας. Αρχικά, το σύστημα προειδοποιεί τον οδηγό με ακουστικά και οπτικά σήματα αν το προπορευόμενο όχημα φρενάρει ξαφνικά ή κινείται αργά και επισημαίνει τον κίνδυνο σύγκρουσης.

Το σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης “City Emergency Braking” με αναγνώριση πεζών, σε συνδυασμό με το Front Assist, προσδιορίζει κρίσιμες καταστάσεις απόστασης με προπορευόμενα ή ακίνητα οχήματα και φρενάρει αυτόματα το Polo σε ταχύτητες έως 30 km/h.

Όταν το σύστημα ανιχνεύσει μια επικίνδυνα μικρή απόσταση με ενδεχόμενο επικείμενης σύγκρουσης, ενεργοποιεί αυτόματα μια ενέργεια πέδησης αν ο οδηγός δεν το έχει ήδη κάνει.

Παράλληλα η αναγνώριση πεζών “Pedestrian Monitoring” λειτουργεί σε ταχύτητες έως 65 km/h, καταγράφει τη θέση των πεζών στον δρόμο, υπολογίζει την πιθανότητα σύγκρουσης και αφού εκπέμψει οπτική και ηχητική προειδοποίηση στον οδηγό, παρεμβαίνει ενεργητικά και συνεπώς προστατεύει τον οδηγό, το όχημα και τους άλλους χρήστες του δρόμου.

Το γερμανικό μοντέλο πέτυχε την ανώτατη διάκριση στις δοκιμές πρόσκρουσης του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP και αξιολογήθηκε με 5 αστέρια για την ασφάλεια που προσφέρει.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ