2020-03-10 09:04:20
Φωτογραφία για 5 παράξενες καταστάσεις που υπάρχουν πραγματικά
[10/03/2020 - 08:37]

5 παράξενες καταστάσεις που υπάρχουν πραγματικά

Μια σειρά από οργανικές παραφωνίες μπορεί να χτυπήσει το ανθρώπινο σώμα. Τα μικροσκοπικά ζωύφια, οι τραυματισμοί, και τα παραλειπόμενα συστήματα είναι τα κλασικά.

Πιο ενδιαφέρουσες είναι οι σπάνιες περιπτώσεις, που ορισμένες μάλιστα από αυτές εμφανίζονται για πρώτη ή δεύτερη φορά. Οι αισθήσεις σχετίζονται κατά τις πλήσστες περιπτώσεις με τον εγκέφαλο ο οποίος  όταν τραυματιστεί ή υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, είναι υπεύθυνος για ορισμένες από τις πιο εξωπραγματικές και συχνά τραγικές καταστάσεις.

5 παράξενες καταστάσεις που υπάρχουν πραγματικά

Μια σπάνια πάθηση δίνει στους ανθρώπους ένα ανέμελο χτένισμα. Ονομάζεται το σύνδρομο τον αχτένιστων μαλλιών, και κάνει τα μαλλιά, δύσκολο να φροντιστούν με χτένα.

100 μόνο περιπτώσεις είναι γνωστές, και μία από αυτές είναι η Τέιλορ. Όταν γεννήθηκε, εμοιαζε αρκετά φυσιολογική. Μέχρι τη στιγμή που ήταν πέντε μηνών… Οι γονείς της παρατήρησαν το Super φριζάρισμα, αλλά μια νοσοκόμα τους είπε ότι τα μαλλιά θα έστρωναν σύντομα.

Η γιαγιά της Τέιλορ ήταν η πρώτη που συνειδητοποίησε τι συνέβαινε όταν βρήκε φωτογραφίες άλλων μωρώνμε αυτό το σύνδρομο. Η σπανιότητα της πάθησης έκανε τους γονείς της να απορρίψουν την πιθανότητα να την έχει η Τέιλορ. Ωστόσο, γενετικές δοκιμές απέδειξαν ότι το μωρό από το Σικάγο ήταν πράγματι ένα μέλος αυτής της funky κλεισής ομάδα.

Δείτε την συνέχεια στο βίντεο από το κανάλι Lab of Top10:

[embedded content]

5 Παράξενες Καταστάσεις Που Υπάρχουν Πραγματικά Part 1

Let's block ads! (Why?)



ΠΗΓΗ

5 παράξενες καταστάσεις που υπάρχουν πραγματικά periergaa
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ