2020-03-11 18:25:04
Φωτογραφία για Το jailbreak του ios 13 με το εργαλείο του Electra εγκαταλείπεται
Υπάρχουν ήδη δυο εργαλεία για το jailbreak στο iOS 13 που ειναι το Unc0ver και το Checkra1n. Ένα ακόμη τρίτο ήταν να το δούμε πολύ σύντομα, δηλαδή το Electra, αλλά τα σχέδια για να δημοσιοποιηθεί, τελικά εγκαταλείφθηκε. 

Η ανακοίνωση έγινε σήμερα από τον CoolStar, ηγέτη της ομάδας της Electra  στο  twitter και αναφερει: "Η μισή ομάδα έφυγε για το Checkra1n, οπότε δεν υπάρχει κανένας που να εργάζεται πλέον σε αυτό" , αναφερει χαρακτηριστικά. Προσθέτει ακόμη ότι ούτε  το Libhooker (μια εναλλακτική λύση για το υπόστρωμα) επίσης δεν θα κυκλοφορήσει στο iOS. Ωστόσο, θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch στο μέλλον ", αλλά προς το παρόν είναι μόνο συμβατό με το Linux ", δήλωσε.

Και για να συνεχίσουμε με τα κακά νέα, το CoolStar λέει ότι το Anemone 3 πιθανότατα δεν θα γνωρίζει καποια υποστήριξη για το iOS 13. "Καθώς δεν πρόκειται να προσφερθούν το Chimera13 και το Libhooker,  με το Anemone 3 να μην έχει πραγματικά χώρο να τρέξει στο iOS 13 ", δήλωσε ο προγραμματιστής.

Also Chimera13 isn't getting released either. Half the team left for checkrain, so there really isn't anyone working on it.

— CoolStar (@CStar_OW) March 10, 2020

Όπως αναφερθήκαμε προηγουμένως, το Unc0ver και το Checkra1n προσφέρουν ήδη το jailbreak του iOS 13 και η απουσία του Electra επομένως δεν αποτελεί πρόβλημα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ