2020-03-15 23:16:55
Φωτογραφία για ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ: Έκτακτα Μέτρα λόγο Κορονοϊού
Για λόγους πρόληψης και προστασίας του πληθυσμού, προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορονοϊού, κρίνεται σκόπιμη η λήψη επιπρόσθετων μέτρων για την προστασία της υγείας των Δημοτών.

Από αύριο Παρασκευή 13 Μαρτίου και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης, οι υπηρεσίες του Δήμου θα λειτουργούν χωρίς την προσέλευση κοινού.

Η εξυπηρέτηση των δημοτών από τις υπηρεσίες του Δήμου θα γίνεται με τηλεφωνική επικοινωνία για να λαμβάνουν οδηγίες και με τη χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την υποβολή αιτήσεων και την παραλαβή εγγράφων ή πιστοποιητικών. Σε ειδικές και επείγουσες περιπτώσεις που απαιτείται αυτοπρόσωπη παρουσία η εξυπηρέτηση θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Τα Δημοτικά Ιατρεία θα λειτουργούν κατόπιν προγραμματισμένου τηλεφωνικού ραντεβού.

Λόγω της μη λειτουργίας των Ταμείων του Δήμου αναστέλλονται όλες οι προθεσμίες καταβολής πληρωμών, από ρυθμίσεις, λογαριασμούς κλπ. που έληγαν στις 28 Φεβρουαρίου και αυτών που λήγουν στις 31 Μαρτίου και παρατείνονται έως τις 30 Απριλίου χωρίς προσαυξήσεις.


Οι Δημότες συνίσταται να επιλέγουν για την εξυπηρέτησή τους την εξόφληση λογαριασμών μέσω web-banking. Στις συνημμένες φωτογραφίες θα βρείτε τα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) των υπηρεσιών του Δήμου που θα μπορέσει να εξυπηρετηθεί το κοινό καθώς επίσης οδηγίες για ηλεκτρονική εξόφληση λογαριασμών νερού.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε την τήρηση και την εφαρμογή των προβλεπόμενων κανόνων υγιεινής.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ