2020-03-26 00:03:46
Φωτογραφία για Π.Φάληρο: Αγνόησαν τα μέτρα και βγήκαν να παίξουν ξύλο στη μέση του δρόμου!
Το συμβάν, με πρωταγωνιστές απείθαρχους νεαρούς, σημειώθηκε λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα της Τετάρτης στην οδό Βέρας  Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε στο Παλαιό Φάληρο από ομάδα περίπου δέκα νεαρών, που «έσπασαν» την απαγόρευση κυκλοφορίας και έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους και να «πλακωθούν στο ξύλο» στη μέση του δρόμου.

Το συμβάν, με πρωταγωνιστές τους απείθαρχους νεαρούς, σημειώθηκε λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα της Τετάρτης στην οδό Βέρας. Η ομάδα, που αγνόησε την απαγόρευση της κυκλοφορίας, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, συναντήθηκε, προφανώς για να λύσουν τις διαφορές τους.

Ξαφνικά, τα αίματα άναψαν και οι νεαροί άρχισαν να τσακώνονται και παίζουν ξύλο στη μέση του δρόμου, προκαλώντας μάλιστα και φθορές στην είσοδο πολυκατοικίας.

Έντρομοι οι περίοικοι, που νόμιζαν αρχικά ότι επρόκειτο για ομάδες μπαχαλάκηδων, που βρήκαν την ευκαιρία να αλωνίσουν στη «νεκρή πόλη» και να τα σπάσουν, κάλεσαν την Άμεση Δράση και ομάδες μοτοσικλετιστών που έφθασαν στο σημείο, «χτενίζουν» την περιοχή, για να τους εντοπίσουν.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ