2020-03-26 02:40:29
Φωτογραφία για Έλληνας γιατρός στην Ισπανία: Χρησιμοποιούμε σακούλες σκουπιδιών για ποδιές
«Θα δούμε τα κρούσματα να ανεβαίνουν, ο χρόνος επώασης είναι οχτώ με δέκα μέρες, είμαστε στην αρχή», δήλωσε ο παθολόγος Ζήσιμος Χαρμπαλής για τον κορωνοϊό

«Είμαστε στην αρχή», δήλωσε ο παθολόγος στα έκτακτα περιστατικά σε δημόσιο νοσοκομείο της Βαρκελώνης, Ζήσιμος Χαρμπαλής, ο οποίος μίλησε για τις συγκλονιστικές εικόνες που παρατηρούνται στην Ισπανία, η οποία έχει ξεπεράσει την Κίνα στον αριθμό των νεκρών από κορωνοϊό.

«Θα δούμε τα κρούσματα να ανεβαίνουν, ο χρόνος επώασης είναι οχτώ με δέκα μέρες, είμαστε στην αρχή» δήλωσε στον ΣΚΑΪ , ενώ τόνισε ότι ο κρίσιμος χρόνος είναι στην όγδοη ήμερα, «εκεί θα δούμε την εξέλιξη ενός ασθενούς».

Το συγκλονιστικό της υπόθεσης, που αναδείχθηκε από τα λεγόμενα του γιατρού είναι ότι έχουν τελειώσει οι ποδιές μιας χρήσεως και χρησιμοποιούνται σακούλες σκουπιδιών.

«Είμαστε σε κατάσταση συναγερμού, οι επόμενες ήμερες Πέμπτη – Παρασκευή και Σάββατο Κυριακή είναι κρίσιμες» σημείωσε ο κ. Χαραμπλής.

Ο Έλληνας γιατρός ανέφερε ότι από οχτώ ώρες έφτασε να εργάζεται 12 με 14 ώρες την ήμερα.

«Από όλους τους θετικούς στο τεστ, το 14% είναι ιατρικό προσωπικό, γιατροί και νοσοκόμοι. Δεν κάνουμε καν έλεγχο, κάνουμε έλεγχο όταν έχουμε συμπτώματα. Πολλοί πιστεύουμε ότι έχουμε τον ιο, άλλα δεν το καταλάβαμε» δήλωσε.

«Έχουμε ξεπεράσει το φόβο άλλα ανησυχούμε προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο» συμπλήρωσε o γιατρός.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ