2020-04-05 19:51:09
Φωτογραφία για Εσύ που αγνοώντας την απαγόρευση και έκανες πάρτι, χθες. Εσύ είσαι εγκληματίας
του Αλέξανδρου Γιατζίδη, διευθυντή σύνταξης, medlabnews.gr

Το είδαμε και αυτό. Το Σάββατο κάποιοι στην Αθήνα προφανώς για να σπάσουν την πλήξη τους και την μονοτονία από την παραμονή στο σπίτι, από την καραντίνα, οργάνωσαν πάρτι. Και φυσικά δεν θα είναι μόνο αυτό που έπεσε στην αντίληψή μας, σίγουρα και άλλοι θα είχαν την φαεινή ιδέα σε διάφορες πόλεις της χώρας.

Μάζεψαν λοιπόν κόσμο φίλους παιδιά μουσική και έκαναν ότι έκαναν παλιά. Και όχι ήσυχα αφού τους πήραν είδηση... Αλλά και με τον φόβο του μπλεξίματος κανείς δεν έκανε τίποτα, όπως να φωνάξει την αστυνομία.

Τι να πεις για αυτούς τους ανθρώπους που αγνόησαν την καραντίνα και έβαλαν σε κίνδυνο τόσους ανθρώπους. Θα μου πείτε κανείς δεν το κατάλαβε αφού όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους. 

Και όμως ο κίνδυνος τεράστιος να νοσήσουν όλοι. Τι τους ενδιαφέρει. Τις επόμενες ημέρες θα φανεί. 

Μα βάζουν σε κίνδυνο και τους γύρω τους και τα παιδιά τους.  

Πέρασαν καλά. Αυτό μετράει. Το αν θα τρέχουν τις επόμενες ημέρες δεν το υπολογίζουν.

Δυστυχώς άμυαλοι άνθρωποι που όμως βάζουν σε κίνδυνο την ζωή όλων μας. 

Όλοι αυτοί τελικά είναι αυτοί που δυναμιτίζουν την δημόσια υγεία και κινδυνεύουμε να δούμε καταστάσεις Ιταλίας, που το πολύ καλύτερα οργανωμένο σύστημα υγείας έφτασε στα όριά του. 

Ε λοιπόν πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι θα ζήσουμε καταστάσεις πολύ δύσκολες και χρειάζεται να σοβαρευτούμε όσο ποτέ άλλοτε. 

Όλοι κινδυνεύουμε. ΟΛΟΙ. Και τα παιδιά και οι μεγάλοι και οι ηλικιωμένοι. Όχι μόνο οι ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού. Δηλαδή το να πεθάνει ένα παιδί δεν έγινε τίποτα;

Τα παιδιά που κυκλοφορούν μπορεί να κολλήσουν και γυρνώντας σπίτι να κολλήσουν τα αδέλφια, τους γονείς, τους παππούδες. Αυτό το θέλουμε;

Οι ηλικιωμένοι ΔΕΝ πρέπει να κυκλοφορούν στον δρόμο, στο καφενείο, στα μέσα συγκοινωνίας. 

Ευάλωτες ομάδες υψηλού κινδύνου δεν πρέπει να κυκλοφορούν. 

Θα πρέπει να καταλάβουμε ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. 

Θα πρέπει να καταλάβουμε ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΙΠΗ 

Θα πρέπει να καταλάβουμε ΟΤΙ κάποιοι που θα ασθενήσουν, θα ασθενήσουν πιο βαριά και κάποιοι ΔΕΝ θα τα καταφέρουν

Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν έχει να κάνει με την κατάσταση του οργανισμού μας ούτε με το αν πίνουμε τα καλύτερα βότανα ή τις καλύτερες βιταμίνες αλλά πώς τελικά θα τα καταφέρει ο οργανισμός μας. 

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ

Διάβαστε επίσης

 Δώστε βάση στα συμπτώματα του κοροναϊού
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ