2020-04-25 09:00:11
Φωτογραφία για Ασθενής της κλινικής στο Περιστέρι – “Δεν με έλεγξε κανείς, αν ήξερα θα είχα φύγει’’
Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο εκφράστηκε, το απόγευμα της Παρασκευής, η μεγάλη αγωνία των ασθενών της κλινικής “Ταξιάρχαι” στο Περιστέρι, λόγω των νεκρών από τον κορονοϊό καθώς και τα πολλά κρούσματα που έχουν βρεθεί.

Οι καταγγελίες για ελλιπή μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό στην κλινική είναι σοβαρές, αφού σύμφωνα με ασθενείς δεν υπήρχε κανένα μέτρο προφύλαξης. Σύμφωνα με τον Φώτη Μητρόπουλο, ασθενή της κλινικής, τα μέτρα προστασίας ήταν ανύπαρκτα.

Ο κ. Μητρόπουλος περιγράφοντας στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο την επίσκεψή του, χθες το πρωί, στην κλινική, τόνισε πως δεν υπήρχε κανένα μέτρο προστασίας, ενώ δεν υπήρχε και καμία ενημέρωση για το τι έχει συμβεί στην κλινική.

“Δεν με έλεγξε κανένας. Αν ήξερα, θα είχα φύγει”. Σύμφωνα με τον ίδιο, χωρίς κανένα μέσο προστασίας, έκανε την εξέτασή του και αφού πήρε τα αποτελέσματα έφυγε. “Έχω πάει σπίτι μου και ανοίγω την τηλεόραση και βλέπω χαμός. Οπωσδήποτε αναστατώθηκα”.

Ο κ. Μητρόπουλος, επικοινωνώντας με τις αρχές, ενημερώθηκε ότι πρέπει να μείνει σε κατ’ οίκον καραντίνα και περιμένει το αποτέλεσμα του τεστ που έκανε.

Πηγή: newsit.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ