2020-04-25 08:00:12
Φωτογραφία για Πρωτοβουλία στήριξης του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας
Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ στέκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό -τους καθημερινούς πρωταγωνιστές της μάχης ενάντια στον κορωνοϊό – και ενισχύει με τις δωρεές του σε πολύτιμο υγειονομικό υλικό τις δομές της δημόσιας υγείας.

Σε άμεση επικοινωνία και συνεργασία με τους κατά τόπους φαρμακευτικούς συλλόγους συνεισφέρει έμπρακτα και στέκεται αρωγός στο δύσκολο έργο της αντιμετώπισης της πανδημίας στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ πρόσφερε υγειονομικό υλικό στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιά, των Νοσοκομείων Κορίνθου, Άργους, Ναυπλίου και Σάμου, στα 10 Κέντρα Υγείας των αντίστοιχων περιοχών, καθώς και στο ΕΚΑΒ Κορίνθου.

 

Ανταποκρίθηκε επιπλέον σε μια σειρά αιτημάτων από διάφορες Οργανώσεις όπως οι «Φαρμακοποιοί του Κόσμου» για τις αποστολές τους στα Νοσοκομεία Κοζάνης, Ξάνθης και Μυτιλήνης, καθώς και σε αιτήματα δημόσιων φορέων και υπηρεσιών.

Τέλος, παρακολουθώντας τις αναπάντεχες εξελίξεις, παρέδωσε άμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς (ΕΚΑΒ, Γεν. Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας γιατρούς, νοσηλευτές, Αστυνομία, Πυροσβεστική) που βρίσκονται στη Δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο Κρανίδι όλο το απαραίτητο προστατευτικό υλικό.

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ δεν εφησυχάζει! Αφουγκράζεται τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και συνεχίζει να αφήνει το κοινωνικό του αποτύπωμα!
farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ