2020-04-27 23:55:20
Φωτογραφία για WhatsApp: κλήσεις έως 8 άτομα είναι διαθέσιμες στο iPhone
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι κλήσεις ήχου και βίντεο γίνονται πλουσιότερες στο WhatsApp. Είναι πλέον δυνατό να πραγματοποιείτε κλήσεις σε έως και οκτώ άτομα, διπλασιάζοντας τον αριθμό απο αυτό που προσφέρθηκε μέχρι σήμερα. 

Αυτή η άφιξη δεν αποτελεί έκπληξη. Μια beta της εφαρμογής WhatsApp ανέφερε περισσότερα άτομα για κλήσεις και το Facebook και επιβεβαίωσε πρόσφατα τη σταδιακή διάθεση αυτής της λειτουργίας. Έφτασε σήμερα στο iOS με μια ενημέρωση διαθέσιμη απευθείας από το App Store.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν την πιο πρόσφατη ενημέρωση WhatsApp για να μπορούν να κάνουν μια κλήση σε έως και οκτώ άτομα. Εάν είστε χρήστης του WhatsApp και πραγματοποιείτε τακτικές κλήσεις, ρίξτε μια ματιά στο App Store για να επιβάλλετε την εγκατάσταση της ενημέρωσης τώρα.

Επιπλέον, η ενημέρωση προσφέρει οπτικές βελτιώσεις στο iOS 13, συμπεριλαμβανομένης της ενημέρωσης του μενού ενεργειών στα μηνύματα. Δεν παρέχονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Το WhatsApp είναι διαθέσιμο δωρεάν στο App Store για iPhone. Δεν υπάρχει ακόμα έκδοση για το iPad, αλλά γνωρίζουμε ότι η δουλειά ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες .
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ