2020-04-28 19:27:41
Φωτογραφία για Το Blanca Tweak σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την εμφάνιση των banner ειδοποιήσεων
Το Blanca είναι ένα νέο τροποποιημένο Κέντρο ειδοποιήσεων που δίνει στους χρήστες την ευκαιρία να επανασχεδιάσουν το Κέντρο ειδοποιήσεων της συσκευής τους. Με αυτό το hack μπορείτε να αλλάξετε τη σχεδίαση των banner ειδοποιήσεων που εμφανίζονται σε διάφορες οθόνες iOS και να τα κάνετε να μοιάζουν με τον τρόπο που θέλετε. 

Από προεπιλογή, το Blanca έχει σχεδιαστεί για να φέρει ένα σχέδιο σε στυλ φύλλου στα πανό. Ωστόσο, εάν δεν σας αρέσει, τότε μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε την εμφάνιση των πανό με βάση το δικό σας προσωπικό στυλ.

Το Blanca επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν μια προσαρμοσμένη ακτίνα στα banner ειδοποιήσεων, κάτι που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να είναι πιο στρογγυλεμένα από τις γωνίες. Μπορείτε ακόμη να επιτύχετε ένα στυλ ειδοποίησης από άκρη σε άκρη εμπνευσμένο από το Android στη συσκευή σας.

Το tweak δεν περιορίζεται στην τροποποίηση της εμφάνισης των ειδοποιήσεων, καθώς μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να προσθέσετε το στυλ φύλλων και στα widget, η το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων.


Άλλες αλλαγές που μπορείτε να κάνετε στα banner των ειδοποιήσεων περιλαμβάνουν τη δυνατότητα τροποποίησης του αριθμού των γραμμών που εμφανίζονται στη σύνοψη ειδοποιήσεων, δυνατότητα απόκρυψης του εικονιδίου εφαρμογής από τα banner ειδοποιήσεων, απόκρυψης της ετικέτας x more των ειδοποιήσεων και άλλων.

Το Blanca είναι συμβατό με μια σειρά από άλλα οπτικά tweak, συμπεριλαμβανομένων των ColorBanners3, ColorMeNotifs και άλλων.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Blanca tweak από το Cydia ή το Sileo's Packix repo, όπου διατίθεται ως δωρεάν λήψη. Υποστηρίζει έκδοση iOS 13 έως iOS 13.4.1.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ