2012-06-21 12:06:03
Φωτογραφία για Κύπρος: Της χορηγούσε ηρεμιστικά φάρμακα και τη βίαζε ο γιατρός - βελονιστής
Με λυγμούς και αναφιλητά κατέθεσε χθες 31χρονη, έγγαμη, μητέρα δύο παιδιών, στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο, το οποίο συνεδρίασε, την Τετάρτη, στο Δικαστικό Μέγαρο της Λάρνακας, κατά τη συνέχιση της δίκης του 43χρονου γιατρού-βελονιστή από το Παραλίμνι, κατηγορούμενου για σεξουαλική παρενόχληση πελατισσών του.

Στην τρίωρη κατάθεσή της η 31χρονη αφηγήθηκε με συγκλονιστικές λεπτομέρειες τα γεγονότα που περιέγραψε σε κατεθέσεις της στο ΤΑΕ Επιχειρήσεων Αρχηγείου στις 16/12/2011 και 19/12/2011. Απαντώντας σε ερωτήσεις του δημόσιου κατήγορου Νίκου Δημητρίου, ανέφερε ότι έφθασε στα όρια να σκέφτεται την αυτοκτονία, αλλά τη συγκράτησε η αγάπη της για το σύζυγο και για τα δύο της παιδιά.

Η παραπονούμενη είπε ότι γνώρισε τον κατηγορούμενο βελονιστή στο ιατρείο του στο Παραλίμνι, το οποίο επισκέθηκε με την ενθάρρυνση συναδέλφου του.

Την παρότρυνε λέγοντάς της ότι εκείνος είναι ειδικός για να ικανοποιήσει την επιμονή της να χάσει κιλά
. Εμπλεκόμενη σε αυτή τη διαδικασία βρέθηκε εθισμένη στα ηρεμιστικά και ψυχοπαθητικά φάρμακα που της χορηγούσε ο κατηγορούμενος, για να συνέλθει, όπως της έλεγε, από τις αλλεπάλληλες επεμβάσεις στο σώμα της με σύριγγες, πολλές από τις οποίες ήταν «σκουριασμένες», σύμφωνα με τον ισχυρισμό της. Ανέφερε επίσης η μάρτυρας ότι ο κατηγορούμενος της αφαιρούσε τα ρούχα ή ανάγκαζε την ίδια να τα βγάλει και ακολούθως τη βίαζε, ακόμη και παραφύσιν.

Μερικές φορές μάλιστα χρησιμοποιούσε όργανα σεξουαλικής φύσης. Αφού είχε εθιστεί πλέον στα ηρεμιστικά και ψυχοπαθητικά χάπια, αναγκαζόταν να συναντάται μαζί του για να τα παίρνει. Ποτέ δεν της έδωσε συνταγή για να πάει σε φαρμακείο να αγοράσει φάρμακα, είπε η μάρτυρας. Ο υπό κατηγορία βελονιστής τη χρέωνε 50 ευρώ για κάθε επίσκεψη στο ιατρείο του.

Στην 31χρονη επιδείχθηκαν διάφορα όργανα, τα οποία είχαν κατασχεθεί από το ιατρείο του κατηγορούμενου βελονιστή. Αντικρίζοντας ηλεκτρικό δονητή, η μάρτυρας ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας ότι με το συγκεκριμένο αντικείμενο της είχε προκαλέσει γυναικολογικής φύσης προβλήματα. Όταν η παραπονούμενη διαμαρτυρήθηκε προς τον κατηγορούμενο για τη σεξουαλική κακοποίηση στην οποία την υπέβαλλε, εκείνος την απείλησε με πιστόλι. Γι’ αυτό αποφάσισε να εκμυστηρευτεί στο σύζυγό της το μαρτύριο που υπέφερε.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ