2020-05-15 17:28:09
Φωτογραφία για Η πριγκίπισσα Maria Galitzine πέθανε σε ηλικία 31 ετών
Έφυγε από τη ζωή λίγες μέρες πριν γιορτάσει τα 32α γενέθλιά της. Η πριγκίπισσα Maria Galitzine πέθανε ξαφνικά, στις 4 Μαΐου, από καρδιακό ανεύρυσμα. Τα δυσάρεστα νέα επιβεβαίωσε η οικογένειά της.

Η απόγονος της δυναστείας των Αψβούργων άφησε την τελευταία της πνοή στο Χιούστον όπου και ζούσε με τον σύζυγο της Rishi Roop Singh, που είναι σεφ και τον 2 ετών γιο τους Maxim. Μέλη της οικογένειάς της μένουν επίσης στο Χιούστον και ανάμεσά τους και η αδερφή της Tatiana Galitzine Sierra.

Η πριγκίπισσα γεννήθηκε στο Λουξεμβούργο το 1988. Κόρη του πρίγκιπα Piotr Galitzine, ενός Ρώσου αριστοκράτη και της πριγκίπισσας Maria Anna Galitzine της Αυστρίας.

Η Maria είχε ζήσει και εργαστεί σε όλο τον κόσμο. Σε ηλικία 5 ετών επέστρεψε στη Ρωσία με την οικογένειά της για να παρακολουθήσει το Γερμανικό Σχολείο στη Μόσχα. Μετά την αποφοίτηση μετακόμισε στο Βέλγιο όπου παρακολούθησε το College of Art & Design στις Βρυξέλλες και επικεντρώθηκε στην αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων.


Αυτό την οδήγησε να ζει και να εργάζεται στο Σικάγο και τελικά να μετακομίσει στο Χιούστον με εξειδίκευση σε αυτόν τον τομέα.

Η Maria και ο Rishi παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2018. Την ίδια χρονιά ήρθε στον κόσμο και ο γιος τους.

Η Maria άφησε πίσω της τον σύζυγο και το γιο της, τους γονείς της, τις αδερφές της Tatiana Galitzine Sierra, Xenia Galitzine de Matta και πριγκίπισσα Alexandra και τους αδερφούς της πρίγκιπα Dmitri και πρίγκιπα Ioann.

Η σορός της ετάφη στο Forest Park Westheimer στο Χιούστον.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ