2020-05-20 13:04:34
Φωτογραφία για ΠΦΣ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ POS _ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΑΠΟ: Τράπεζα Πειραιώς

ΠΡΟΣ: Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο

Υπόψη: κ.κ. Α. Βαλτά, Προέδρου, Σ. Ζήκα, Αντιπροέδρου, Κ. Κούβαρη Γ. Γραμματέα, Σ. Καλογερόπουλου, Ταμία

ΘΕΜΑ: Πρόταση συνεργασίας

Αθήνα: 14/5/2020

Αξιότιμοι κύριοι

Σε απάντηση σχετικής σας επιστολής αναφορικά με το ανωτέρω θέμα αφενός και της πρόσφατης εξαιρετικά εποικοδομητικής συζήτησής μας αφετέρου, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη την μακρόχρονη συνεργασία μας σε συνδυασμό με την εδραιωμένη πεποίθηση και αναγνώριση της σημαντικής συνεισφοράς των Φαρμακείων στην κοινωνία και οικονομία της Ελλάδας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να υποβάλλουμε την συνολική πρότασή μας, ως αναλύεται κατωτέρω.

Όπως γνωρίζετε, η Τράπεζα Πειραιώς κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά σε όρους μεριδίων αγοράς δανείων και καταθέσεων, ενώ αποτελεί Τράπεζα πρώτης επιλογής για τις Επιχειρήσεις και Φορείς στην Ελλάδα και μία από τις κυριότερες Τράπεζες συνεργασίας για τους Ιδιώτες.


Σήμερα, οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς απολαμβάνουν υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, μέσα από κοινά συστήματα πληροφορικής και με ίδιες διαδικασίες, από το δίκτυο των 574 Καταστημάτων, 1.894 ΑΤΜs και 576 μηχανημάτων easypay, σε όλους τους νομούς της Ελλάδας.

Στον κλάδο των Φαρμακείων η Τράπεζα Πειραιώς κατέχει ηγετική θέση καθώς από τα περίπου 10.500 μέλη αριθμεί 9.600 πελάτες.

Η πρόταση συνεργασίας μας περιλαμβάνει δύο μέρη:

Το κλαδικό πακέτο Πειραιώς PHARMACY 360

Ειδικότερα προνόμια, επιπλέον του Pharmacy 360

Αποτελεί μια καινοτόμο προσέγγιση για την ολιστική κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών των Φαρμακείων, έτσι όπως αυτές έχουν καταγραφεί μετά από ειδική μελέτη και περιλαμβάνει μείγμα προϊόντων, υπηρεσιών και προνομίων, που περιγράφονται αναλυτικά στο επισυναπτόμενο.

Στο πακέτο μπορεί να ενταχθεί οποιοδήποτε Φαρμακείο με μία επίσκεψη σε κατάστημα της τράπεζας, συμπληρώνοντας μια απλή αίτηση.

Σημειώνεται ότι αναφορικά με τα 4 κριτήρια κατοχής προϊόντων ένταξης στο πακέτο, ήτοι: Λογαριασμό Όψεως, Χρεωστική Κάρτα, Ηλ. Τραπεζική Winbankκαι Σύμβαση acquiring(POS/ePOS),ποσοστό άνω του 99% των φαρμακοποιών – πελατών της Τράπεζας τα έχουν ήδη. Συνεπώς εφόσον το επιθυμούν, που θα τους προτρέπαμε σε αυτή την κατεύθυνση, μπορούν άμεσα να αποκτήσουν τα προνόμια του Πακέτου. Το ίδιο περίπου συμβαίνει και με τον όγκο των συναλλαγών POSκαι κίνησης κεφαλαίων.

Εισπράξεις, μέσω PoS, με χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας:

Αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες που έχουν αναδειχθεί, η Τράπεζα Πειραιώς κάνοντας την υπέρβαση, εξομοιώνει την προμήθεια των συναλλαγών στο 0,70% για όλους, ανεξαρτήτως ένταξης στο πακέτο Pharmacy 3601. Επιπλέον, στην κατεύθυνση επιβράβευσης των Φαρμακοποιών – πελατών μας που διατηρούν διευρυμένη σχέση με την Τράπεζα και έχουν ενταχθεί στο πακέτο, θα υπάρχει η δυνατότητα μείωσης της προμήθειας κάτω του 0.70%, κατά περίπτωση και υπό προϋποθέσεις.

Δωρεάν ασύρματο PoS για ειδικές περιπτώσεις, όπως ενδεικτικά με προβλήματα υγείας ή/ και υπό προϋποθέσεις εύρους σχέσης και συναλλακτικού κύκλου.

Ειδική προνομιακή προσφορά της AVIS αποκλειστικά για τους πελάτες του πακέτου Pharmacy 360° που θα αποκτήσουν αυτοκίνητο με μακροχρόνια μίσθωση (Leasing), μέσω του Προγράμματος Συστάσεων της Τράπεζας Πειραιώς με:

ειδικές προνομιακές τιμές

δωρεάν συναγερμό ή αισθητήρες παρκαρίσματος

Ειδική έκπτωση 15% για τα δύο προϊόντα My Business Liability ( Φαρμακοποιού και Αστικής Ευθύνης Επαγγελματικού Χώρου ), επιπλέον της συνδυαστικής έκπτωσης που αναφέρεται στο πακέτο, εφόσον αυτά αγοραστούν μέχρι 31/7/2020. Η έκπτωση αυτή θα ισχύει για όλες τις ανανεώσεις των εν λόγω ασφαλιστικών συμβολαίων.

Επιπρόσθετα θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι βασιζόμαστε στη συνδρομή σας στην ενημέρωση των μελών σας για το Πακέτο Pharmacy360 και την ενθάρρυνσή τους για την εγγραφή σε αυτό, προκειμένου να μπορούν να απολαύσουν το πλήθος των προνομίων.

Εκτιμούμε ότι η παρούσα πρόταση είναι μοναδική στην ελληνική αγορά και ιδιαιτέρως επωφελής για τον κλάδο των φαρμακείων, με τον οποίο η Τράπεζα Πειραιώς έχει παραδοσιακά ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας, τους οποίους επιθυμεί να διατηρήσει και να αναπτύξει περαιτέρω.

Στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Ε. Πουλάκης Κ. Χριστοδούλου Γ. Τζανέτος

Αν. Γενικός Διευθυντής S. Director S. Director 

Επισυν.: Έντυπο Πειραιώς Pharmacy360ο

1 Για τύπο κάρτας «Business» η προμήθεια είναι 1.50%, για τύπο κάρτας «China Union Pay» η προμήθεια είναι 1.60%, για κάρτες σε eShop εκτός SEPA η προμήθεια είναι 1.70%
farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ