2020-05-22 14:00:08
Φωτογραφία για Aνατροπή στο BIG BROTHER - Βγαίνει τρέιλερ για νέους παίκτες
Αν και ετοιμαζόταν να βγει στον αέρα, τελικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η διοίκηση του ΣΚΑΪ αποφάσισε να «παγώσει» τα σχέδια για τον «Μεγάλο Αδερφό». Ωστόσο, αν και ήταν όλα έτοιμα και ,μάλιστα, είχε γίνει η επιλογή όσων θα έμεναν στο σπίτι του «Big Brother» τελικά αποφάσισαν να δουν και νέο… αίμα!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι σύντομα θα ξεκινήσει να προβάλλεται τρέιλερ για να δηλώσουν συμμετοχή όσοι επιθυμούν να περάσουν… καραντίνα στο σπίτι του στις αρχές της επόμενης σεζόν. Κι όταν λέμε αρχές εννοούμε πολύ νωρίς αφού στα σχέδια του ΣΚΑΪ είναι ο «Big Brother» να κάνει πρεμιέρα τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου. Επειδή κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τον κορωνοϊό προγραμματίζουν μέσα στο καλοκαίρι να κάνουν καινούργια κάστινγκ, να επιλεγούν οι παίκτες, οι οποίοι αφού περάσουν όλα τα απαραίτητα τεστ, ακόμη και κορονοϊού, τότε να μπουν σε… καραντίνα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού».

Το ριάλιτι θα προβάλλεται καθημερινά με τα… hits της ημέρας ενώ κάθε Κυριακή ο Χάρης Βαρθακούρης θα υποδέχεται τους τηλεθεατές στο σπίτι του «Big Brother» για να αποφασιστεί ποιος θα αποχωρήσει!

Πηγή: Newsit.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η μάχη στο PRIME TIME...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η μάχη στο PRIME TIME...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ