2012-06-21 22:11:10
Φωτογραφία για ΗΘΕΛΕ.. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΡΥΛΟ Ο ΜΟΝΤΕΣΤΟ!
Πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Μπαστιά έφτασε ο Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος πιέστηκε πολύ αλλά τελικά, ο Κορσικανός του Θρύλου προτίμησε να ακολουθήσει το συναίσθημά του και αυτό «έλεγε»... Ολυμπιακός.

Η επιθυμία του να παραμείνει στο Λιμάνι, ήταν μεγαλύτερη από την επιστροφή στην πατρίδα του και έτσι Μοντέστο θα συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα. Η συγκεκριμένη επιλογή όμως δεν βρίσκει ευχαριστημένες όλες τις πλευρές και αυτό γιατί ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας Ματιέ Τσεσαρί, με δηλώσεις του υπάρχουν στην εφημερίδα «Corse Matin», φέρει... βαρέως το γεγονός πως δεν μπόρεσε να αποκτήσει τον παίκτη του Θρύλου.

«Αποτελούσε την προτεραιότητα και για τον σύλλογο και για τον προπονητή μας. Και επειδή δεν καταφέραμε να τον πάρουμε, έχουμε πρόβλημα και από άποψη χρόνου. Στην πραγματικότητα αισθάνομαι ότι φέρω κάποια ευθύνη για την αποτυχία της επιστροφής του στην Μπαστιά».

Από τη στιγμή που ο Μοντέστο ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό, τίποτα δεν θα μπορούσε να αλλάξει την απόφασή του, όση πίεση και να δεχόταν...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ