2020-06-29 09:19:04
Φωτογραφία για Windows 10: Νέες εικόνες για το ανανεωμένο Start Menu
Η Microsoft δημοσίευσε μερικές νέες εικόνες για να μας δείξει το νέο Start Menu του Windows 10, σχεδόν 3 μήνες μετά το teaser του Panos Panay. Για μια ακόμη φορά διακρίνουμε τη στροφή στο περίφημο “Fluent Design”, με το ημιδιάφανο φόντο στα Live Tiles που δένει αρτιότερα με το υπόλοιπο περιβάλλον χρήσης.

Στόχος της εταιρείας είναι να μετατρέψει το Start Menu σε ένα όμορφο στοιχείο της κεντρικής οθόνης και ουσιαστικά να αποτινάξει αυτή τη “βίαιη παρέμβαση” όταν το ανοίγει ο χρήστης. Θα υπάρχει η επιλογή να απενεργοποιήσεις εντελώς τα Live Tiles, παρόλα αυτά, με το ημιδιάφανο φόντο τους θα είναι μάλλον περιττό να τα ξεφορτωθείς. Παρόμοια σχεδιαστική γραμμή θα δούμε και στα Recent Apps που εμφανίζονται στην αριστερή πλευρά του Start Menu.

Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής πότε θα δούμε το νέο Start Menu και επίσημα στο Windows 10. Η αλήθεια είναι ότι μετά το teaser του περασμένου Μαρτίου περιμέναμε την ενσωμάτωση του στο μεγάλο Windows 10 May 2020 Update, αλλά μάταια Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ