2020-07-06 21:06:24
Φωτογραφία για Γ.Βρούτσης: Το θετικό ισοζύγιο της ΕΡΓΑΝΗ Ιουνίου με +37.568 θέσεις εργασίας δείχνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο αλλά χρειάζονται πολλές και συνεχείς ακόμα προσπάθειες
         Το θετικό ισοζύγιο ροών μισθωτής απασχόλησης για το μήνα Ιούνιο του Π/Σ ΕΡΓΑΝΗ με +37.568 θέσεις εργασίας δείχνει ότι οι πολιτικές μας είναι στον σωστό δρόμο αλλά χρειάζονται πολλές και συνεχείς προσπάθειες ακόμα.

Από την αρχή της πανδημίας, επιδιώξαμε ως κορυφαία προτεραιότητα την διατήρηση των θέσεων εργασίας θέτοντας στο επίκεντρο των πολιτικών μας τον ίδιο τον εργαζόμενο. Από τις εκθέσεις της ΕΡΓΑΝΗ, ειδικά για τους μήνες της κρίσης -μέχρι τώρα- διαφαίνεται ότι καταφέραμε να συγκρατήσουμε την αγορά εργασίας αποφεύγοντας ένα ισχυρό κύμα απολύσεων και διατηρώντας τις υφιστάμενες θέσεις εργασίας. Δυστυχώς οι αναμενόμενες θέσεις εργασίας στο τουρισμό που διαχρονικά ανοίγουν αυτή την περίοδο, δεν δημιουργήθηκαν ως ένα αναπόφευκτο αποτέλεσμα της κρίσης της πανδημίας. Σε κάθε περίπτωση δεν μένουμε αδρανείς και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ