2020-07-13 19:47:33
Φωτογραφία για Ο ΠΑΟΚ «έσπασε» το αήττητο του Ολυμπιακού και παρέμεινε δεύτερος ... 1-0 μέσα στο Καραϊσκάκη!
Με γκολ στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ νίκησε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό με 1-0 και 

παρέμεινε μόνος πρώτος στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας αλλά... και έσπασε το φετινό αήττητο της ομάδας του Πειραιά.

H πρώτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα έγινε από τον Ολυμπιακό. Στο 32΄ ο Βαλμπουενά εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Σεμέδο πήρε τηνν κεφαλιά και η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά της συμβολής των δοκαριών του ΠΑΟΚ κι έφυγε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 43΄ με σουτ του Μαουρίσιο, που βρήκε όμως σε ετοιμότητα τον Σα, ο οποίος έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο ο ΠΑΟΚ χτύπησε στο 90′ με τον Μιχάι που σκόραρε με το κεφάλι, μετά από σέντρα του Μαουρίσιο. Στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον Χασάν, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ αφού συμβουλεύτηκε το VAR.

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)


Κίτρινες κάρτες: Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Σισέ – Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μιχάι

Κόκκινες κάρτες:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε (62΄ Φορτούνης), Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας (62΄ Μπρούνο), Βαλμπουενά (86΄ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (77΄ Χασάν).

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Ίνγκασον (46΄ Μιχάι), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί (79΄ Εσίτι), Μπίσεσβαρ (72΄ Στοχ), Τζόλης (79΄ Λημνιός), Άκπομ (59΄ Σφιντέρσκι).

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ