2020-07-23 14:19:43
Φωτογραφία για SkyMini 125 & SkyBongo 125: Ο… Μπόμπος αλλιώς (+τιμές)
Ρετρό αισθητική και σύγχρονη τεχνολογία, μπορούν να συνυπάρξουν και να κάνουν την μετακίνηση διασκέδαση.

Δύο νέα μοντέλα της Sky Team Corp., Ltd., τα SkyMini 125 και SkyBongo 125 είναι διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά και… υπόσχονται να κάνουν την καθημερινότητά σας διαφορετική.

Επίσημος αντιπρόσωπος της Sky Team Corp., Ltd. είναι η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. και φέρνει δύο νέα μοντέλα στην Ελληνική αγορά τα: 20th anniversary SkyMini 125 και SkyBongo 125 τα οποία έχουν ρετρό αισθητική σε συνδυασμό με σύγχρονη τεχνολογία. Τα δύο νέα μοντέλα διαθέτουν μονοκύλινδρο, τετράχρονο αερόψυκτο κινητήρα 124κ.εκ. με απόδοση ισχύος 7,9 PS στις 7,300 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 8,8Nm στις 5,000 σ.α.λ. Το κιβώτιο ταχυτήτων λειτουργεί με συμπλέκτη και διαθέτει 4 ταχύτητες ενώ για την εκκίνηση υπάρχει μίζα αλλά και μανιβέλα.

Με συνδυασμένη πέδηση και δισκόφρενα εμπρός και πίσω, τα δύο μικρά δίκυκλα επιβραδύνουν με ασφάλεια ενώ τα tubeless ελαστικά με ζάντες διάστασης 3,50×10 ανταπεξέρχονται ιδανικά στις συνθήκες του Ελληνικού οδοστρώματος
. Τα όργανα ελέγχου λειτουργιών εμφανίζονται σε LCD οθόνη και ο προβολέας είναι τύπου LED. Τέλος, με χωρητικότητα καυσίμου 4,5 lt για το SkyMini και 8,5 lt για το SkyBongo, η ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου μπορεί να προσφέρει μεγάλη αυτονομία και απροβλημάτιστες διαδρομές σε όλη την Ελλάδα.

Το νέο SkyMini 125 είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματικές επιλογές, shiny black, shiny white και mat army green ενώ το νέο SkyBongo διατίθεται σε διχρωμία yellow/silver και black/silver με προτεινόμενες τιμές λιανικής 1.590 και 1.690 ευρώ αντίστοιχα.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ