2020-07-24 22:58:57
Φωτογραφία για ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ 6ο SUMMER CAMP TAEKWONDO ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ!
          Κάθε χρόνο και πιο ψηλά ανεβαίνει ο πήχης στην μεγάλη διοργάνωση που πραγματοποιείται από τον τοπικό σύλλογο ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ σε συνεργασία με τον ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για 6η συνεχόμενη χρονιά. 

Τα ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά της φετινής εκδήλωσης ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο παρά τις δυσκολίες της εποχής, αφού ήρθαν στον Αστακό και συμμετέχουν σύλλογοι από κάθε πόλη της Ελλάδος. 

Συγκεκριμένα βρίσκονται στον Αστακό και συμμετέχουν οι σύλλογοι: 

1) ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 

2) ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 

3) ΔΙΑΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ 

4) Α.Σ ΕΔΕΣΣΑΣ 

5) ΗΦΑΙΣΤΟΣ 

6) ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ 

7) ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ 

8) Α.Γ.Σ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 

9) JEONSA ΕΛΕΟΥΣΑΣ 

10) ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΤΑΣ 

11) ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 

12) ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ 


13) ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ ΒΟΛΟΥ 

14) ΤΙΤΑΝΕΣ ΡΟΔΟΥ 

15) ΠΥΓΜΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ 

16) Α.Σ ΑΧΑΡΝΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ 

Πέραν της μεγάλης αριθμητικής συμμετοχής συμμετέχουν αθλητές υψηλού επιπέδου Διεθνούς Βεληνεκούς. Συγκεκριμένα πέρα από πανελλήνιους πρωταθλητές, συμμετέχουν αθλητές με πανευρωπαϊκούς τίτλους αλλά και παγκόσμιους. 

Χαρακτηριστικά συμμετέχει ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019 στους Άνδρες και μέλος της ολυμπιακής ομάδας της χώρας μας και αθλητής της ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΕΛΗΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ συνοδευόμενος από τον προπονητή του, προπονητή της εθνικής ομάδας και της ολυμπιακής ομάδας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κ. ΑΛΜΑΣΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ. 

Όπως επίσης συμμετέχει ο παραολυμπιονίκης κωφών και παγκόσμιος πρωταθλητής κωφών ΛΙΟΤΣΟΣ ΠΑΥΛΟΣ αθλητής του Α.Σ ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, συνοδευόμενος από την προπονήτρια του Κα. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΝΑ.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ