2020-07-31 16:00:16
Φωτογραφία για «Αυτός και ο άλλος»: Ανατρεπτικός ο αποψινός καλεσμένος
Την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020, στις 23:00, ο Λευτέρης Λαζάρου, ένας άνθρωπος, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τη γεύση και πιστεύει ότι το φαγητό είναι πάνω απ’ όλα παρέα και συναναστροφή, έρχεται στην εκπομπή της ΕΡΤ1, «Αυτός και ο άλλος», με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, για να μοιραστεί τις γνώσεις του και να… κεράσει λαχταριστούς μεζέδες ελληνικής κουζίνας.

Ο τιμημένος με αστέρι Michelin σεφ θυμάται τις γειτονιές του Πειραιά, στις οποίες μεγάλωσε, εξηγεί πότε και γιατί άφησε για πρώτη φορά μουστάκι, αποκαλύπτει πώς είναι ο ίδιος ως μάνατζερ σε μια κουζίνα και γιατί έχει τον τίτλο του… «άι φερ’ μάνατζερ».

Επίσης, απαντά στο ερώτημα τι κοιτάει πρώτο σ’ ένα μαγαζί, όταν ως πελάτης πηγαίνει για φαγητό, εξηγεί γιατί εδώ κι έναν χρόνο ασχολείται ενεργά με τη «Σχεδία» και το έργο της, ενώ μιλάει και για την εξέλιξη της γαστρονομίας και των τηλεοπτικών διαγωνισμών μαγειρικής. Ακόμη, μιλάει για την προσωπική φιλοσοφία του γύρω από το φαγητό, θυμάται την παιδική λατρεία του στο παγωτό και δίνει την έγκρισή του στο καλό σουβλάκι http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ