2020-08-03 18:59:41
Φωτογραφία για Generation Europe ECO, ένα εφηβικό Summer Camp για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση στην Κέρκυρα. -Συμμετοχή ομάδας εφήβων από τη Βόνιτσα.
     Ο οργανισμός Euphoria* πραγματοποίησε το Summer Camp για εφήβους “Generation Europe-ECO” με θέμα την περιβαλλοντική ευαισθησία, στο Wilde Rose στην Δασιά της Κέρκυρας το διάστημα 22 Ιουλίου- 2 Αυγούστου 2020.

Η ομάδα εφήβων του Generation Europe** από τη Βόνιτσα κατά την διάρκεια του summer camp παρακολούθησε ομιλίες και συμμετείχε σε εργαστήρια με φορείς της Κέρκυρας που ασχολούνται με το περιβάλλον, την ανακύκλωση και την βιώσιμη ανάπτυξη όπως ο Ερημίτης Πλούς, το Minimis, το ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας, την Πράσινη Γωνιά Άνω Κορακιάνας σχετικά με την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση υλικών. Κατά την διάρκεια της παραμονή τους  συνδέθηκαν online καθημερινά με ομάδες νέων από την Γερμανία και την Πορτογαλία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Generation Europe καθώς και με την ομάδα του Nisyrio project από την Νίσυρο. . Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ