2020-08-07 00:19:50
Φωτογραφία για Τραγικός θάνατος για 11χρονο στη Ρωσία: Τον κατασπάραξαν αρκούδες μπροστά σε δύο φίλες του
Φρικτό θάνατο είχε ένας 11χρονος στη Ρωσία, καθώς τον κατασπάραξαν δύο αρκούδες μπορστά στα έντρομα μάτια δύο συνομηλίκων του.

Ο 11χρονος Νικίτα στην προσπάθειά του να εντυπωσιάσει με τη γενναιότητά του τα δύο συνομήλικα κορίτσια, πλησίασε την περασμένη Τρίτη το κλουβί με τις καφετιές αρκούδες σε ξενώνα στο θέρετρο του Σότσι στη νότια Ρωσία, όπου παραθέριζε με την οικογένειά του.

Το αγόρι φέρεται να προκάλεσε τα σαρκοβόρα, χτυπώντας τα στις πατούσες, ενώ προσπάθησε να ποζάρει μπροστά τους για φωτογραφία, αλλά πλησίασε πολύ κοντά με αποτέλεσμα οι αρκούδες να τον αρπάξουν, να τον σύρουν μέσα και να τον πετούν από τη μία πλευρά στην άλλη σαν μπάλα, προτού τον κατασπαράξουν.

Τα κορίτσια παρακολουθούσαν έντρομα τις αρκούδες να χτυπούν και να δαγκώνουν τον φίλο τους. Άρχισαν να ουρλιάζουν καλώντας τους γονείς τους, αλλά μέχρι να φθάσει βοήθεια το κακό είχε ήδη συμβεί.


Ο 11χρονος Νικίτα

Το προσωπικό του ξενώνα σκότωσε τις δύο αρκούδες προκειμένου να μπορέσουν να ανασύρουν την αιμόφυρτη σορό του παιδιού, ενώ λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Ψυχολόγοι έχουν αναλάβει τα δύο κορίτσια, ενώ ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο 11χρονος βρήκε ξεκλείδωτη την εξωτερική πύλη του κλουβιού με τις αρκούδες στον μίνι ζωολογικό κήπο του ξενώνα κι έτσι κατάφερε να μπει μέσα, όπου βρήκε τραγικό τέλος. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα, ενώ ο δήμαρχος του Σότσι Αλεξέι Κοπαϊγκορόντσκι απαγόρεψε τη λειτουργία όλων των μίνι ζωολογικών κήπων στο ρωσικό θέρετρο.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ