2020-08-12 16:26:17
Φωτογραφία για Θετικός στον κορωνοϊό ο διεθνής ποδοσφαιριστής Μανώλης Σιώπης αφού ντύθηκε γαμπρός
Αναστάτωση έχει προκληθεί στον Έβρο, έπειτα από κρούσματα κορωνοϊού που βρέθηκαν και σε δεύτερο γάμο, πολιτικό που έγινε στην περιοχή. 

Τόσο ο γαμπρός Μανώλης Σιώπης, εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, όσο και.. η έγκυος νύφη, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό μετά από τεστ που έκαναν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, ήρθαν από το εξωτερικό, όπου αυτό τον καιρό είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του γαμπρού και η χώρα στην οποία βρισκόταν έχει σημαντικό πρόβλημα με πολλά κρούσματα κορωνοϊού.

Όσοι πάντως συμμετείχαν στο γάμο που έγινε στο δημοτικό διαμέρισμα Τυχερού, έχουν πληροφορηθεί την συγκεκριμένη εξέλιξη και κάποιοι αυτοβούλως έδωσαν δείγμα προκειμένου να υποβληθούν στο απαραίτητο τεστ και να διαπιστωθεί το μέγεθος διασποράς του ιού. 

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να ληφθούν μέτρα και για τον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ο συγκεκριμένος πολιτικός γάμος.


Η ανάρτηση του

Ο Μανώλης Σιώπης γνωστοποίησε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Στο μήνυμα που ανέβασε, ο άσος της Αλάνιασπορ τονίζει ότι είναι ασυμπτωματικός και πως έχει απομονωθεί στο σπίτι του. Η ανάρτηση του 26χρονου άσου αναφέρει:

«Θεωρώ υποχρέωση μου να ενημερώσω όλους τους ανθρώπους που έχουν συναντηθεί μαζί μου, ότι ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, υποβλήθηκα σε τεστ για τον κορωνοϊό και βρέθηκα θετικός. Είμαι ασυμπτωματικός και απομονωμένος στο σπίτι μου. Εισήλθα στη χώρα την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 με αρνητικό τεστ κορωνοϊού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας καθώς πριν επισκεφτώ την οικογένεια μου και την εγκυμονούσα σύζυγο μου που διαμένει στην Ελλάδα, ήθελα να σιγουρευτώ ότι είμαι υγιής και δεν είμαι φορέας του κορωνοϊού».

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αλλάζει ώρα η εκπομπή
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αλλάζει ώρα η εκπομπή
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ