2020-08-16 17:01:45
Φωτογραφία για Αρσιβαρίστας συνέτριψε τα γόνατα του σε squat – Η κραυγή πόνου που έβγαλε (video)
    Το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Raw Powerlifting, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Μόσχα, έκρυβε μια… ανατριχιαστική στιγμή. Ο Αλεξάντερ Σέντιχ επιχείρησε να κάνει squat με 400 κιλά αλλά η προσπάθεια του “στράβωσε” πολύ άσχημα.

Φάνηκε από την αρχή της προσπάθειας του να κάνει squat. Τα κιλά ήταν πολλά και ο Αλεξάντερ Σέντιχ έδειξε να ζορίζεται πολύ. Παρόλα αυτά, ο πρωταθλητής του 2019 στο Raw Powerlifting δεν έκανε πίσω, κάτι που του… κόστισε στα γόνατα του.

Ο Σέντιχ ξεκίνησε να κάνει την κίνηση του, αλλά τα 400 κιλά τον λύγισαν (το σώμα του έφυγε απότομα μπροστά) και έπαθε κάταγμα και στα 2 του ενώ έπαθε “ζημιά” και τους τετρακέφαλους. Ο Ρώσος αθλητής έβγαλε κραυγή πόνου και λίγο μετά μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Στο Raw Powerlifting υπάρχουν προστατευτικοί ιμάντες που συγκρατούν τα κιλά από το να πέσουν πάνω στον αγωνιζόμενο, κάτι που θα έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ξένα Μέσα, ο Σέντιχ θα πρέπει να μείνει ακίνητος στο κρεβάτι για 2 μήνες, ενώ θα στη συνέχεια θα χρειαστεί να… μάθει να περπατάει από την αρχή!
ximeronews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ