2020-08-17 18:00:14
Φωτογραφία για Ανάμεσα σε δύο κανάλια ο Μανούσος Μανουσάκης



Το «Κόκκινο Ποτάμι» αποτέλεσε την έκπληξη της σεζόν, αφού κατάφερε να σημειώσει εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης σε ένα κανάλι με σχεδόν ανύπαρκτη prime time.

Μάλιστα, ο Μανούσος Μανουσάκης έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει πάνω σε μία νέα σειρά εποχής, η οποία θα καταγράφει τα γεγονότα της ελληνικής επανάστασης του 1821 μέσα από την ματιά δύο ερωτευμένων νέων. Και μπορεί η παραγωγή να βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο, αφού απαιτεί μεγάλη προετοιμασία και γυρίσματα εντός και εκτός Ελλάδας, ωστόσο σύμφωνα με το youfly υπάρχουν ήδη δύο κανάλια που την διεκδικούν.

Από την μία το Open, το οποίο ποντάρει πολύ στον συγκεκριμένο δημιουργό και έχει ήδη κάνει κάποιες διερευνητικές συζητήσεις για να εντάξει την συγκεκριμένη σειρά στο πρόγραμμα του. Μάλιστα, λέγεται ότι ο Μανούσος Μανουσάκης χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τον ιδιοκτήτη του καναλιού Ιβάν Σαββίδη αλλά και από τον υπεύθυνο μυθοπλασίας Γιάννη Μπότση.

Το δεύτερο κανάλι που διεκδικεί την νέα σειρά είναι η ΕΡΤ, η οποία φαίνεται ότι επενδύει όλο και περισσότερο στην ελληνική μυθοπλασία. Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της ΕΡΤ έχουν προσεγγίσει τον γνωστό δημιουργό προκειμένου το νέο του εγχείρημα να προβληθεί από την δημόσια τηλεόραση, με αφορμή και την επέτειο 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, σε όποιο κανάλι και να καταλήξει, η σειρά δεν πρόκειται να προβληθεί πριν το φθινόπωρο του 2021, αφού ο Μανούσος Μανουσάκης βάζει πολύ ψηλά τον πήχη και κάθε του δουλειά συνοδεύεται από αναλυτική έρευνα και μελέτη των ιστορικών γεγονότων.



http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ