2020-08-21 14:04:28
Φωτογραφία για Πέταξε στα σκουπίδια θησαυρό από μετρητά ύψους 25.000 ευρώ!
  Η ηλικιωμένη καθάρισε στην ντουλάπα του σπιτιού και πέταξε στα σκουπίδια τα ενδύματα που δεν χρειαζόταν, αλλά μέσα σε αυτά κρυβόταν... ένας θησαυρός

Τη λαχτάρα της ζωής τους πήραν μια ηλικιωμένη και τα παιδιά της, όταν η πρώτη θυμήθηκε πως στα παλιά ρούχα είχε πετάξει στον κάδο απορριμμάτων της γειτονιάς της σε οικισμό του δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο είχε κρύψει τις οικονομίες όλης της ζωής της, ύψους 25.000 ευρώ!

Η ηλικιωμένη καθάρισε στην ντουλάπα του σπιτιού και πέταξε στα σκουπίδια τα ενδύματα που δεν χρειαζόταν. Όταν αντιλήφθηκε ότι μέσα σε αυτά φύλαγε έναν θησαυρό, ήταν αργά καθώς το απορριμματοφόρο του δήμου είχε ήδη περάσει! Πανικόβλητη η γυναίκα, ενημέρωσε τα παιδιά της και αμέσως κινητοποιήθηκαν για να ζητήσουν από τον Δήμο να ειδοποιήσει το απορριμματοφόρο να μην αδειάσει το περιεχόμενό του στον χώρο εναπόθεσης σκουπιδιών.

Έτσι έγινε και όλη η οικογένεια χώθηκε μέσα στο κοντέινερ μεταφοράς του οχήματος που εντοπίστηκε στον σταθμό μεταφόρτωσης! Τα επίμαχα ρούχα εντοπίστηκαν και σιγά- σιγά βρέθηκαν και τα 25.000 ευρώ, γεμίζοντας με ανακούφιση τους συγγενείς της... αφηρημένης ηλικιωμένης!
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ