2020-08-25 16:40:11
Φωτογραφία για Έρχεται το «Ταξί» με high teck τεχνολογία τα Σαββατοκύριακα...
Ετοιμάζεται να… γκαζώσει στο τηλεοπτικό τοπίο και όσοι επιβιβαστούν θα διεκδικήσουν χρήματα. Ωστόσο ενώ απέξω θα είναι ένα… κοινό ταξί, μέσα θα είναι πολύ διαφορετικό, προσαρμοσμένο στις υγειονομικές συνθήκες για να προφυλαχθούν οι επιβάτες αλλά κι εξοπλισμένο με τέτοια μηχανήματα που θα ζήλευαν… πολλά στούντιο.

Ο ΑΝΤ1 λοιπόν έχει αποκτήσει την… άδεια οδήγησης του TAXI και στο τιμόνι του θα βρεθεί ο Αλέξανδρος Τσουβέλας. Ωστόσο, όπως είναι λογικό, πολλοί αναρωτήθηκαν αν ο stand up comedian εν μέσω πανδημίας θα αναγκαστεί όπως οι… συνάδελφοί του, οι ταξιτζήδες, να φορά μάσκα και να τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που έχουν επιβληθεί στα ταξί και τους επιβαίνοντες. 

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μου το TAXI του ΑΝΤ1 εν μέσω κορονοϊού θα είναι αρκετά διαφορετικό από τα υπόλοιπα που θα κυκλοφορούν αλλά και πολύ… high teck. Κατ΄ αρχάς ο οδηγός-παρουσιαστής δεν θα χρειάζεται να φορά μάσκα, όπως οι υπόλοιποι… συνάδελφοί του ταξιτζήδες, καθώς θα υπάρχει διαχωριστικό χώρισμα με τους επιβαίνοντες στο πίσω κάθισμα
. Οι κάμερες, τελευταίας τεχνολογίας, που θα γράφουν τους πελάτες του θα είναι τοποθετημένες στο πίσω μέρος για να έχουν καθαρά πλάνα ενώ είναι τόσο μικρές που δεν θα κρύβουν κανέναν από τους επιβαίνοντες. Αξιοσημείωτο μάλιστα είναι ότι η οροφή θα είναι μία τεράστια οθόνη που θα μπορούν να εκμεταλλευθούν ποικιλοτρόπως για το γύρισμα, προσφέροντας ένα ακόμα πιο πλούσιο θέαμα. Βέβαια από την παραγωγή έχει προβλεφθεί ώστε αμέσως μετά από κάθε… πελάτη-παίκτη να γίνεται απολυμαντικός καθαρισμός ώστε να αποφύγουν τη διασπορά του ιού από κάποιον ασυμπτωματικό επιβάτη.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου την επόμενη βδομάδα ο ΑΝΤ1 έχει προγραμματίσει να κάνει πιλοτικά γυρίσματα με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα για να… τσεκάρουν το TAXI τους στα πάντα πριν το αφήσουν να βγει ελεύθερο στους δρόμους για γυρίσματα. Ωστόσο έως τα μέσα του επόμενου μήνα ο Αλέξανδρος Τσουβέλας θα βγάλει το TAXI στο δρόμο και όσοι επιβιβαστούν θα προσπαθήσουν κατά τη διάρκεια της διαδρομής να κερδίσουν… ευρωπουλάκια.

Έτσι μέσα στον Σεπτέμβριο ή στις αρχές Οκτωβρίου το TAXI θα ξεκινήσει μέσα από τον ΑΝΤ1 να τρέχει ξανά στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο προσπαθώντας κάθε σαββατοκύριακο να… επιβιβάσει πολλούς τηλεθεατές… στη συχνότητα του σταθμού!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ