2012-06-22 21:45:04
Φωτογραφία για Γ. Καραγκούνης: Ο πόνος του ελληνικού λαού είναι η κινητήρια δύναμη μας!
Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε στην βρετανική εφημερίδα "Sun" για τον αποψινό αγώνα, αλλά και για την κατάσταση του ελληνικού λαού.

"Τέτοιου είδους προβλήματα σε αγγίζουν και σου ραγίζουν την καρδιά. Ο πόνος του ελληνικού λαού είναι η κινητήρια δύναμή μας. Μας εμπνέει. Βιώνουμε, επίσης, δυσκολίες, αν και σε πολύ μικρότερο βαθμό σε σχέση με τους συμπολίτες μας. Ωστόσο, είμαστε και εμείς απλοί άνθρωποι. Είμαστε σαν εκείνους", είπε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής!

Μίλησε ακόμη για τα πολύ θετικά μηνύματα που παίρνει η Εθνική μας ομάδα από τους Έλληνες πολίτες και τόνισε επίσης πως ποδόσφαιρο και πολιτική δεν θα έπρεπε να αναμειγνύονται. Για την επικείμενη κόντρα που θα δημιιουργήσει ο αγώνας με την Γερμανία δήλωσε:

"Το θέμα δεν αφορά τη Μέρκελ ή τους Γερμανούς. Σίγουρα, οι Έλληνες είναι διψούν για μία νίκη σε αυτό το ματς, επειδή πρόκειται για τη Γερμανία. Ωστόσο, για εμάς δεν είναι έτσι. Για εμάς είναι μία δυνατότητα να διασκεδάσουμε και να περάσουμε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Δεν αναμειγνύουμε τα πολικά με το ποδόσφαιρο και η προσοχή όλων μας πρέπει να είναι στραμμένη μέσα στο γήπεδο"
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ