2020-08-31 21:00:10
Φωτογραφία για Η άδικη σύγκριση με Μενεγάκη, οι δύο αδιάφοροι άντρες,τα λάθη στη θεματολογία και τα νεύρα του Λιάγκα
Πρεμιέρα έκανε και η Ιωάννα Μαλέσκου με το "Love it".

Πολλοί προσπαθούν να την παρουσιάσουν ως τη "νέα Ελένη Μενεγάκη", κάτι που είναι πολύ άδικο. Όχι για την πρώην παρουσιάστρια του ALPHA, αλλά για την Ιωάννα. Ούτε "ποντάρει" στην επιτηδευμένη αφέλεια, αλλά ούτε και  στα γλωσσικά "βατράχια". Διαθέτει μόρφωση, στρωτό λόγο που την κάνουν να διαφοροποιείται αρκετά. Είναι η "παρουσιάστρια" της νέας εποχής που δεν χρειάζεται να περνά το έμμεσο μήνυμα "Μην διαβάσετε, μην σπουδάσετε και κάποια στιγμή θα σας έρθει η καλή".

Αυτό κατέστρεψε μία ολόκληρη γενιά κοριτσιών, που θεωρούσαν πως μόνο ο καθρέφτης τους και τα νάζια τους θα τους οδηγήσουν στην κορυφή. Ναι, η Ιωάννα είναι ναζιάρα, κάνει "έρωτα" με τον φακό, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Εξάλλου, τι πιο σέξι από μία όμορφη, θηλυκή και μορφωμένη γυναίκα;

Χωρίς κομπιάσματα και αμήχανα βλέμματα από εκείνη ολοκληρώθηκε η πρεμιέρα, παρά το μεγάλο άγχος. Διαβασμένη, ακόμα και σε μία δύσκολη (για αρχή) συνέντευξη με την υφυπουργό παιδείας.  Στα φάουλ της συμπεριλαμβάνονται κάποιες κλισέ-φράσεις επαναλήψεις σχετικά με την "αγάπη" και το "καρδιοχτύπι". Ακόμη, θεωρώ ότι κάποιες φορές θα μπορούσε να είναι λιγότερο στημένη και περισσότερο αυθόρμητη. Αυτό το "τέλειο" είναι ωραίο, αλλά μπορεί και να κουράσει.


Στα της εκπομπής τώρα, με εξαίρεση τη Μάρτζυ Λαζάρου (πολύ δυνατή η συνέντευξη με τον Ζαχαράτο), οι άλλοι δύο άντρες (Μαγιάτης, Χατζηδάκης) ήταν αρκετά αδιάφοροι. Ο πρώτος φημίζεται για την μεγάλη τηλεοπτική του εμπειρία, κάτι που δεν φάνηκε σε καμία περίπτωση στην εκπομπή. Ο δεύτερος, πάλι, δεν αντιλήφθηκα αν συμμετέχει στην εκπομπή με κάποια άλλη υπόσταση, πέρα του γελωτοποιού και του "παλαμακιστή" που φωνάζει για να δώσει παλμό. Γενικά, η παρουσιάστρια με την ομάδα ήταν σε διαφορετικές ταχύτητες και αυτό που πρέπει να δουλευτεί πολύ είναι η χημεία.

Στη θεματολογία, εντύπωση προκάλεσε το ότι δεν υπήρχε κάποια δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου (το "Καλοκαίρι Νοτ" του OPEN είχε) ή ότι η συνέντευξη με τον Χάρη Βαρθακούρη ήταν τόσο άοσμη, που και πάλι οι δηλώσεις του στην ανταγωνιστική εκπομπή είχε πιο πολύ ενδιαφέρον. Αν η αισθητική της εκπομπής είναι ότι θα χειρίζονται τα προγράμματα του σταθμού με ευλαβικό τρόπο, τότε αυτό θα λειτουργήσει πολύ κατά της.

Περιμένουμε τα αποκλειστικά, που μας έταξε η παρουσιάστρια και δεν είδαμε. Η λογική να χωρέσουμε πολλά σε λίγο χρόνο δεν είναι και πολύ αποδοτική και δημιουργεί άγχος στον τηλεθεατή παρά ικανοποίηση για την πλούσια θεματολογία.

Τέλος, αν ήμουν ο Γιώργος Λιάγκας αυτή τη στιγμή θα είχα πάρα πολλά νεύρα με τον ΣΚΑΙ. Ας συγκρίνουμε το τι πλατό του έφτιαξαν πέρυσι και τι δημιούργησαν για την Ιωάννα. Για να μη σχολιάσουμε τις συνδέσεις στο πρώτο μέρος της εκπομπής που απευθύνονταν σε εκείνη σαν να έκανε πρεμιέρα η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Λιάγκας μετά από δύο χρόνια απουσίας βγήκε πολύ πιο ταπεινά (σε αυτό δεν φταίει απαραίτητα η Μαλέσκου). 

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ