2020-09-01 08:32:47
Φωτογραφία για Προκλητικός ξανά ο Ερντογάν: Δεν θα πούμε «ευχαριστώ» στους πειρατές της Μεσογείου και του Αιγαίου
«Όσοι κάνουν τους μάγκες, επειδή τους ξεσηκώνουν οι πρώην αποικιοκράτες, τους συστήνω να μελετήσουν την πρόσφατη ιστορία τους» τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκε τη Δευτέρα στην Κερασούντα, για να ανακοινώσει σειρά μέτρων ανακούφισης για τους επαγγελματίες και τους κατοίκους που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες, ωστόσο δεν ξέχασε και πάλι την Ελλάδα!

Ο Τούρκος πρόεδρος σε ειδική αναφορά για την τουρκική δραστηριότητα στην Ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε: «Τη χώρα μας που έχει τη μεγαλύτερη ακτογραμμή κανένας δεν θα μπορέσει να την εγκλωβίσει στον κόλπο της Αττάλειας. Όσοι κάνουν τους μάγκες, επειδή τους ξεσηκώνουν οι πρώην αποικιοκράτες, τους συστήνω να μελετήσουν την πρόσφατη ιστορία τους».

Και συνέχισε τις προκλητικές δηλώσεις, τονίζοντας: «Περιμένουμε καλά νέα από τις θάλασσες αυτή τη χρονιά. Η ανακάλυψη των 320 κυβικών μέτρων αερίου στη Μαύρη Θάλασσα, έδειξε τη γονιμότητα των βυθών. Σαν τουρκικό έθνος, ποτέ δεν θα πούμε ευχαριστώ σε ληστές και πειρατές της Μεσογείου και του Αιγαίου. Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας» .

Αναφερόμενος στη δραστηριότητα του Oruc Reis, είπε: «Το Oruc Reis συνεχίζει με αποφασιστικότητα τις σεισμικές ερευνητικές δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο. Ελπίζω πως θα λάβουμε σύντομα καλά νέα από εκεί».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ