2020-09-01 18:14:53
Φωτογραφία για Κλεμμένο κοπάδι βρέθηκε σε ποιμνιοστάσιο κτηνοτρόφου
Ερευνάται το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι μέλη σπείρας που έχει διαπράξει και άλλες κλοπές ζώων από ποιμνιοστάσια στην ευρύτερη περιοχή

Σε χρόνο- ρεκόρ κατάφεραν οι αστυνομικοί του τμήματος Μίνωα Πεδιάδος Ηρακλείου να εξιχνιάσουν τη μεγάλη ζωοκλοπή που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου από ένα ποιμνιοστάσιο στην περιοχή Δεμάτι του ομώνυμου Δήμου και να συλλάβουν τον κτηνοτρόφο στο μαντρί του οποίου κατέληξαν τα 83 κλεμμένα αιγοπρόβατα!

Η άμεση κινητοποίηση με την συμμετοχή ανδρών του Τ.Α.Ε. οδήγησε στα ίχνη του κοπαδιού, το οποίο εντοπίστηκε στην κτηνοτροφική μονάδα ενός 47χρονου Έλληνα κοντά στον οικισμό Πουλιές του Ηρακλείου. Ο ιδιοκτήτης του ποιμνιοστασίου συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ο οποίος τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Η διερεύνηση της υπόθεσης αποκάλυψε ότι στην ζωοκλοπή εμπλέκονται και αλλά τρία άτομα, τα στοιχεία των οποίων είναι γνωστά στους αστυνομικούς που τους αναζητούν. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς ερευνάται το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι μέλη σπείρας που έχει διαπράξει και άλλες κλοπές ζώων από ποιμνιοστάσια στην ευρύτερη περιοχή.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ