2020-09-10 15:20:07
Φωτογραφία για Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Μίλησα με τη Σταματίνα.σε κάποια θέματα δε χωράει καθόλου χιούμορ»
Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ώρα που βρισκόταν στα backstage για το γύρισμα της πρεμιέρας του "The Tonight Show" και αναφέρθηκε στην συζήτηση που είχε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

«Μίλησα με τη Σταματίνα. Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα. Κάποιες απόψεις. Γιατί μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Δεν στενοχωριέμαι για τέτοια πράγματα. Θεωρώ πως σε κάποια θέματα δε χωράει καθόλου χιούμορ. Θεωρώ πως το 2020 δεν κάνουμε χιούμορ με τέτοια πράγματα. Για το πώς είναι ένας άνθρωπος με τα κιλά του. Αντιλαμβάνομαι πως μπορεί να ήταν καλοπροαίρετο το σχόλιο.

Αλλά είμαι τόσο υπερευαίσθητος που στο ραδιόφωνο σταμάτησα τραγούδι παιδικό που έλεγε “η χοντρή κυρία ανέβηκε στο τραμ και έσπασε το τραμ”. Όταν βάζεις ένα τέτοιο παιδικό τραγουδάκι για να γελάσουν τα παιδιά, μη σας φανεί παράξενο αν μεθαύριο το παιδάκι που το άκουσε, έκανε bullying σε άλλο παιδάκι επειδή ήταν παχουλό. Εσύ το άφηνες να ακούει ένα τέτοιο τραγουδάκι.

Με το θέμα των κιλών δεν κάνουμε καθόλου χιούμορ. Και θέλω να πιστέψω πως δεν ήταν κακοπροαίρετο. Με τον κύριο Παπανώτα δεν επικοινώνησα. Επικοινώνησα με τη Σταματίνα που έχω μια ιδιαίτερη εκτίμηση και συμπάθεια. Φτάνει μέχρι εδώ. Αυτό είναι τέλος, σταματάμε εδώ» εξήγησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ