2020-09-16 22:14:50
Φωτογραφία για Watch Me Now – Από σήμερα, μπορείτε κι εσείς να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας
Η Avon παρουσιάζει την νέα της, δυναμική ταυτότητα για να προσφέρει ένα πιο όμορφο μέλλον σε όλες τις γυναίκες Ναι, θα μπεις στον χώρο και θα τον γεμίσεις με την ύπαρξη σου. Εκπέμπεις κάτι μοναδικό και αυτό δεν έχει σχέση αποκλειστικά με την εμφάνισή σου. Είναι ο τρόπος που θέτεις και κατακτάς τους στόχους σου, η αυτοπεποίθηση που αισθάνεσαι σε κάθε σου βήμα, το χαμόγελό σου, η αυθεντικότητά σου, η ιστορία σου.

Σήμερα μπορείς να «χτίσεις» και να ζήσεις όλα αυτά που οραματίζεσαι, κάνοντας τους πάντες να μην μπορούν να ξεκολλήσουν το βλέμμα τους από πάνω σου. Στην προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση όμως δεν πρέπει να αισθάνεσαι μόνη. Μπορείς να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που καταλαβαίνουν καλύτερα τις επιθυμίες σου, ξέρουν να καλύπτουν τις ανάγκες σου και στηρίζουν τις αποφάσεις σου.

AVON;

ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ

ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.


Avon

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Είμαστε η Avon, και μιλάμε για την Ομορφιά με διαφορετικό τρόπο για περισσότερα από 130 χρόνια. Ομορφιά για εμάς είναι καινοτομία, Ομορφιά είναι ανακάλυψη. Ομορφιά είναι χαρά, εξειδίκευση και αξία. Ομορφιά είναι να κάνεις αυτό που είναι σωστό, να αλλάζεις ζωές. Να δημιουργείς ένα καλύτερο αύριο, σήμερα. Πιστεύουμε ότι η Ομορφιά πρέπει να βάζει φαγητό στο τραπέζι, αλλά και μάσκαρα στις βλεφαρίδες. Γιατί η Ομορφιά είναι δύναμη.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Έλα μαζί μας, σήμερα

Πιστεύουμε σε έναν καλύτερο κόσμο για τις Γυναίκες, που θα είναι ένας καλύτερος κόσμος για όλους. Σκοπεύουμε να βελτιώνουμε τις ζωές 100 εκατομμυρίων γυναικών κάθε χρόνο. Είναι η Παγκόσμια απάντησή μας στα εμπόδια που ακόμα κρατούν τις γυναίκες από το να πετύχουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους

ΗΓΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ανακάλυψε τον κατάλογο μας

Οι βραβευμένες μάρκες μας διαθέτουν προϊόντα μακιγιάζ, περιποίηση επιδερμίδας, αρώματα, προσωπική φροντίδα και φροντίδα μαλλιών, όπως επίσης και Fashion & Home προϊόντα. Είμαστε παθιασμένοι στο να σε κρατάμε στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας της Ομορφιάς, δημιουργώντας trendy αλλά και τεχνολογικά άρτια προϊόντα, που ενισχύουν το βασικό "μενού" των καθημερινών προϊόντων περιποίησης.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
''ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟΝ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
''ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟΝ"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ