2020-10-10 06:49:16
Φωτογραφία για Πούτιν αντιμετωπίζει τον σκληρότερο αγώνα της Προεδρίας του καθώς η πρώην ΕΣΣΔ ανεβαίνει στις φλόγες



 Λίγες μέρες μετά την έναρξη του πολέμου του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, μια πολιτική εξέγερση κατακλύστηκε το κράτος της Κιργιζίας της Κεντρικής Ασίας, μια ακόμη πρώην σοβιετική δημοκρατία



Η Τρίτη, 7 Οκτωβρίου, ήταν τα 68α γενέθλια του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και, σύμφωνα με τη λατρεία της προσωπικότητάς του σε σοβιετικό στιλ, θα ήταν κανονικά μια ευκαιρία για τον Πούτιν να συμμετάσχει στο κοινό. Αλλά φέτος ήταν διαφορετική. Ο Πούτιν κρύβεται στην κατοικία του έξω από τη Μόσχα, όπου βρίσκεται από τις αρχές Απριλίου, αποφεύγοντας τη μόλυνση από τον κοροναϊό που εκδηλώνεται και πάλι στη Ρωσία, ενώ οι ταραχές αυξάνονται σε τρεις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, και η Γαλλία και η Γερμανία πιέζουν για νέα Οικονομικές κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας λόγω της δηλητηρίασης του Ρώσου δημοκράτη Alexei Navalny.

Προς τιμήν των γενεθλίων του Πούτιν, το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass κυκλοφόρησε το τελευταίο επεισόδιο μιας σειράς με τίτλο 20 Ερωτήσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ένα ειδικό πρόγραμμα συνέντευξης για τον εορτασμό των είκοσι ετών του Πούτιν ως ηγέτη
. Σε αυτό το επεισόδιο ο Πούτιν δεν συζητά για πιεστικά οικονομικά θέματα ή για διεθνή θέματα, αλλά για τα χόμπι, την οικογένειά του και άλλα προσωπικά θέματα. Σημαντικά, ενώ ο Πούτιν αναφέρει ότι απολαμβάνει τα «γλυκά» εγγόνια του, ομολογεί επίσης στον ερευνητή του ότι «όταν καταλαμβάνεις αυτή τη θέση, μερικές φορές νιώθεις σαν να παύσεις να είσαι άνθρωπος και να γίνεις τίποτα περισσότερο από μια απλή λειτουργία».

 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Πούτιν έχει αρχίσει να αισθάνεται σαν αυτόματο. Τα τελευταία χρόνια έχουν συμβεί άσχημα πράγματα στον Πούτιν  Στις 9 Ιουλίου, όπως ο αριθμός των περιπτώσεων κοροναϊού στη Ρωσία είχε αρχίσει να μειώνεται και ο ιός φαινόταν υπό έλεγχο, ξέσπασαν μαζικές διαμαρτυρίες στην περιοχή Khabarovsk της Σιβηρίας για τη σύλληψη με αβάσιμες κατηγορίες δολοφονίας του δημοφιλούς κυβερνήτη, Σεργκέι Φουργκάλ.

anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ