2020-10-13 20:50:49
Φωτογραφία για Πέθανε η θετή κόρη της Σοφίας Βέμπο και του Μίμη Τραϊφόρου
Μια γυναίκα που είχε μεγαλώσει με δύο σημαντικές φυσιογνωμίες της Ελλάδας, η θετή κόρη της Σοφίας Βέμπο και του Μίμη Τραϊφόρου, η Χάϊδω Τραϊφόρου έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες. Την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ.

Η θρυλική τραγουδίστρια και ο σπουδαίος συγγραφέας, ποιητής κα στιχουργός την υιοθέτησαν όταν ήταν τεσσάρων ετών. Την μεγάλωσαν στο σπίτι τους φροντίζοντας να μην της λείψει τίποτα. Σε κάποια φάση της ζωής της κι ενώ ζούσε στην Αγγλία μαζί με τον σύζυγό της η Χάϊδω έκανε κάποιες απόπειρες να μπει στον χώρο του τραγουδιού οι οποίες όμως δεν ευοδώθηκαν. Επέστρεψε στην Ελλάδα και ζούσε φτωχικά με τα χρήματα από τα πνευματικά δικαιώματα των θετών γονιών της.

Δυστυχώς, όμως, στο τέλος της ζωής της είχε μείνει εντελώς μόνη. Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που η κηδεία της δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη καθώς δεν έχει υπάρξει, μέχρι στιγμής, κάποιος που να αναλάβει την διαδικασία της τελετής. Μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη αποφάσισε να αναλάβει το υπουργείο τα έξοδα της κηδείας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ