2020-10-20 10:06:37
Φωτογραφία για Πάμελα Άντερσον: Γιατί ασχολούμαστε ακόμη μαζί της;
Μετά τις αποκαλύψεις για τον θυελλώδη δεσμό της με τον Αντίλ Ραμί, η εκρηκτική ξανθιά βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα - Γιατί εξακολουθεί να θαμπώνει και να κεραυνοβολεί μετά από τόσες δεκαετίες Είναι 53 ετών -και της φαίνεται. Η τελευταία επαγγελματική της επιτυχία ως ηθοποιού, παραγωγού κ.λπ., χρονολογείται προ ενός τετάρτου του αιώνα. Και, ούτως ή άλλως, δεν μιλάμε για το Όσα Παίρνει ο Άνεμος, αλλά για το Baywatch. Ενδιαμέσως το κοινό έχασε το λογαριασμό γύρω από το πόσες φορές έβαλε και έβγαλε τα επιθέματα σιλικόνης στο στήθος της. Πόσες φορές παντρεύτηκε, σε πόσα sex tape πρωταγωνίστησε κ.ο.κ.

Ακολουθώντας τις εμμονές της Μπριζίτ Μπαρντό, η οποία μόνασε για να γίνει μητέρα όλων των ζώων του πλανήτη, η Πάμελα Άντερσον σήμερα είναι μια Πασιονάρια της ζωοφιλίας. Χρησιμοποιεί την αίγλη της ως σεξοβόμβα -τέως ή νυν και αεί- για να προωθήσει κάθε είδους δράσεις για κοινωφελείς σκοπούς
. Μέχρι βέγκαν γεύμα σέρβιρε με τα χεράκια της και εντός οικολογικής χαρτοσακούλας στον Τζούλιαν Ασάνζ (Wikileaks).Το προσωπικό της site -ή μάλλον του «Ιδρύματος Πάμελα Άντερσον»- βρίθει αναφορών στα ακτιβιστικά κατορθώματα της σταρ. Χωρίς -ευτυχώς- να παραμελείται η σέξι πλευρά της Πάμελα. Η αλήθεια είναι ότι ακόμη και ως σιτεμένη, ακόμη και με «γυρισμένο κοντέρ» όπως θα έλεγε ένας σεξιστής, φαλλοκράτης κ.λπ. σε αυτοκινητική διάλεκτο, κάθε άντρας θα ονειρευόταν να είναι εσώκλειστος οπουδήποτε, αρκεί να του κάνει ντελίβερι η Πάμι, όπως έκανε και στον Ασάνζ. Σε μια τέτοια περίπτωση, ακόμη και το τόφου ή τα κεφτεδάκια από κινόα θα φαίνονταν σαν αμβροσία, αρκεί να τα σερβίρει εκείνη.Το τελευταίο της σουξέ ήταν ότι διεσύρθη από τις αποκαλύψεις του Γαλλο-μαροκινού μπαλαδόρου Αντίλ Ραμί, με τον οποίον είχε συνάψει δεσμό, φυσικά θυελλώδη. Εξάλλου, τι διαφορετικό θα μπορούσε να έχει προκύψει από τη σχέση αυτού του ζευγαριού; Εκείνη είδε στον κατά 19 χρόνια νεότερό της Ραμί ένα ασταμάτητο άλογο κούρσας, εκείνος είδε στο κρεβάτι του, με σάρκα, οστά, πλαστικές και σιλικόνη, την απόλυτη αισθησιακή αφίσα των 90s. Όταν τους σώθηκε το σεξ -και δη 12 φορές ημερησίως- το αίσθημα σχόλασε και η φούσκα ξεφούσκωσε άδοξα. Παμ γι' άλλα, c' est la vie.

Με έναν παράδοξο τρόπο, ο Αντίλ Ραμί αντιπροσωπεύει κάθε ταγμένο θαυμαστή της Πάμελα Άντερσον: Ακόμη και όταν βρισκόταν κάποιος σε υπερβολικά άγουρη ηλικία ώστε να προσδιορίζει τι είναι αυτό που φουντώνει μέσα του αντικρύζοντάς την, αυτό που υπήρξε, εξακολουθεί να θαμπώνει και να κεραυνοβολεί ακόμη και σήμερα. Σήμερα που η Πάμελα δεν είναι επ' ουδενί αυτό που ήταν.Στην πραγματικότητα η σεξουαλικότητα που εκπέμπει η συγκεκριμένη γυναίκα είναι τόσο ανεξήγητη όσο και ανεξάντλητη. Η διέγερση την οποίαν προξενεί, πιθανώς σε κάθε ανθρώπινο ον με αίμα στο κυκλοφορικό του σύστημα, ανεξαρτήτως φύλου, είναι αυτόματη. Αρχέγονη και αταβιστική. Δεν έχει σημασία εάν δεν υπήρξε ηθοποιός της προκοπής, εάν είναι ακόμη πιο κακή στην ποίηση (την οποίαν εκτελεί με αυτοβιογραφικά στιχουργήματα στον ιστότοπό της). Δεν μετράει καν το γεγονός ότι ακόμη και στα sex tape έχει μέτρια απόδοση.

Κάθε φορά που αναδύεται στην επικαιρότητα, ανεξαρτήτως εάν οι λόγοι είναι φαιδροί, η γενική διαπίστωση είναι πάντα η ίδια: Η Πάμελα Άντερσον είναι, έστω και με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά, ένα στοιχείο της φύσης. Γερνάει αγέραστη, απολαμβάνει και δοξάζει την ελαφρότητα και φωτίζει το σύμπαν με την ατόφια, ωμή, πυρηνική σεξουαλική της ενέργεια. Το φαινόμενο Παμ μπορεί να αναλυθεί, όχι όμως και να εξηγηθεί. Τούτου δοθέντος, το μόνο που μένει σε οποιονδήποτε θέλει να είναι τίμιος και ειλικρινής απέναντι στις ενορμήσεις του, είναι να υποκλιθεί.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ