2020-10-20 12:13:24
Φωτογραφία για Στην άσφαλτο γράφτηκε ο επίλογος για το «σατανικό ζευγάρι του Βόλου»: Νεκρός ο δολοφόνος του Αχιλλέα Τέντα
Ένας 48χρονος άνδρας έχασε το πρωί τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στον παράδρομο του αυτοκινητόδρομου Βόλου-Λάρισας.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στις 7.10 το πρωί. Ο 48χρονος, προσπαθώντας να διασχίσει τον δρόμο μπροστά από τη Χαλυβουργία Ελλάδος στην Β' ΒΙΠΕ Βόλου, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα. Οι εργαζόμενοι στη Χαλυβουργία, που αντιλήφθηκαν το τροχαίο, κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά, αφού ο 48χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο και η σορός του μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Ο Αχιλλέας Τέντας

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι ο 48χρονος που έχασε τη ζωή του ήταν ο Νικόλαος Κωτούλας από την Ευξεινούπολη του Αλμυρού. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ο άνθρωπος αυτός είχε απασχολήσει το Πανελλήνιο, όταν αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο δολοφόνος του 58χρονου μεγαλέμπορου δερμάτων, Αχιλλέα Τέντα.


Στο δικαστήριο που ακολούθησε εκείνη την εποχή, είχε αποκαλυφθεί ότι ο Κωτούλας, με συνεργό τη σύζυγο του Τέντα, Μαρία, με την οποία είχε ερωτική σχέση, είχαν σκοτώσει τον Αχιλλέα Τέντα μέσα στο ίδιο του το σπίτι στον Αλμυρό και στη συνέχεια εξαφάνισαν το πτώμα, ρίχνοντάς το σε ένα πηγάδι σε αγροτική περιοχή, το οποίο και μπάζωσαν, για να εξαφανίσουν κάθε ενοχοποιητικό στοιχείο.

Η Μαρία Τέντα

Ταυτόχρονα, είχαν εγκαταλείψει τη Μερσεντές του θύματος στο εμπορικό λιμάνι του Βόλου, για να φανεί ότι ο Αχιλλέας Τέντας είτε είχε αυτοκτονήσει είτε είχε φύγει σε ταξίδι με πλοίο.

Ο Νίκος Κωτούλας, αφού εξέτισε μέρος της ποινής του, αποφυλακίσθηκε και ζούσε στην Ευξεινούπολη, ενώ εργαζόταν ως οδηγός νταλίκας που μετέφερε σκραπ στη Χαλυβουργία Ελλάδος στην Β' ΒΙΠΕ Βόλου. anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ