2020-10-28 11:11:55
Φωτογραφία για Μεξικό - Σκάνδαλο στην πρεσβεία των ΗΠΑ: Σεξουαλική κακοποίηση
Στέλεχος της αμερικανικής πρεσβείας στο Μεξικό φέρεται να έχει κακοποιήσει σεξουαλικά 23 γυναίκες, αφού προηγουμένως τις εξουδετέρωνε με αλκοόλ. Στην αποκάλυψη του μείζονος σκανδάλου έφτασαν πράκτορες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, αφού ενημερώθηκαν ότι υπήρξε μια γυναίκα, γυμνή και σε κατάσταση υστερίας, η οποία ζητούσε βοήθεια ουρλιάζοντας από βεράντα της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Μεξικό.

Η έρευνα αποκάλυψε εκτενές φωτογραφικό και βιντεοσκοπημένο υλικό από τις ασελγείς πράξεις του φερόμενου ως κατά συρροήν βιαστή Μπράιαν Τζέφρι Ρέιμοντ.

Χαρακτηριστική είναι η σκηνή κατά την οποία ένας άνδρας σηκώνει τα βλέφαρα μιας αναίσθητης γυναίκας που κείτεται στο κρεβάτι του Ρέιμοντ. Κατόπιν κινεί τα χέρια της σαν μαριονετίστας και εν τέλει βάζει το χέρι του μέσα στο στόμα της, ακριβώς για να δείξει ότι το θύμα είναι εντελώς αναίσθητο. Ο ίδιος ο Ρέιμοντ εμφανίζεται στο πλάνο γυμνός και εν πλήρη στύσει.

Τα πειστήρια των διεστραμμένων πράξεων του Ρέιμοντ αφορούν σε τρεις γυναίκες οι οποίες κατέληξαν στο κρεβάτι του, δύο προς το τέλος του Μαρτίου 2020 και μία στις 30 Μαΐου, δηλαδή κατά τη διάρκεια της έξαρσης του πρώτου κύματος της πανδημίας.

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, ο Μπράιαν Τζέφρι Ρέιμοντ «ψάρευε» τα θύματά του μέσω ψηφιακών εφαρμογών για γνωριμίες. Μαρτυρία μίας εκ των γυναικών που είχαν την τραυματική ατυχία να συναναστραφούν τον Ρέιμοντ, αναφέρει ότι είχε αμυδρή ανάμνηση της σεξουαλικής συνεύρεσης μαζί του. Το παράδοξο είναι ότι ο Αμερικανός διπλωματικός υπάλληλος εξακολούθησε τη δράση του απτόητος, ακόμη και αφού ενημερώθηκε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες ελέγχουν την περίπτωσή του.

Ο Μπράιαν Τζέφρι Ρέιμοντ έχει συλληφθεί από τις 9 Οκτωβρίου, στην οικία των γονέων του, στη Λα Μέσα της Καλιφόρνιας. Προηγουμένως είχε εγκαταλείψει αιφνιδίως τα καθήκοντά του στην πρεσβεία των ΗΠΑ, γεγονός που υποχρέωσε τον αρμόδιο ομοσπονδιακό δικαστή να διατάξει την προφυλάκισή του, ως υπόπτου φυγής.

Στην αμερικανική πρεσβεία του Μεξικού ο Ρέιμοντ είχε μετατεθεί από το 2018, έχοντας υπηρετήσει σε θέση η οποία δεν διευκρινίζεται σε άλλες έξι χώρες. Είναι 44 ετών, διπλωματικός υπάλληλος καριέρας επί 20 και πλέον χρόνια, με άψογο βιογραφικό -μέχρις αποκαλύψεως των εγκληματικών του ενεργειών. Τουλάχιστον 9 από τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης ανύποπτων γυναικών έλαβαν χώρα στην οικία του, στην Πόλη του Μεξικού.

Η αρχή του τέλους για το σκοτεινό πρόσωπο του Ρέιμοντ ήρθε όταν η μεξικανική αστυνομία δέχτηκε κλήση να επέμβει σε περιστατικό με γυναίκα εν εξάλλω καταστάσει στη βεράντα κατοικίας. Όταν οι αστυνομικοί την παρέλαβαν, ήταν σε φάση υστερίας, γυμνή και τόσο μεθυσμένη ώστε δεν ήταν σε θέση να σταθεί στα πόδια της και να βαδίσει. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

Από τη δική του πλευρά, ο Ρέιμοντ, αφού συνελήφθη στο Μεξικό, ισχυρίστηκε ότι η σεξουαλική επαφή με την εν λόγω κυρία έγινε κατόπιν συναίνεσης και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε κακοποίηση ή βιασμός. Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος έφυγε αμέσως από τη χώρα με κατεύθυνση τις ΗΠΑ, κάνοντας χρήση της διπλωματικής του ασυλίας. Διέμεινε επί δύο εβδομάδες στη Βόρεια Βιρτζίνια κλεισμένος σε σπίτι, πριν δεχτεί να δώσει κατάθεση σε πράκτορες του FBI.

Αφού επανέλαβε το ίδιο επιχείρημα, ότι δηλαδή το σεξ με την αλλόφρονα και μεθυσμένη γυναίκα στο Μεξικό ήταν συναινετικό, οδηγήθηκε στο κρατητήριο. Διότι εν τω μεταξύ, το FBI είχε ανακαλύψει στο κινητό του τηλέφωνο, τον φορητό υπολογιστή κ.λπ. ενοχοποιητικό υλικό. Στις φωτογραφίες και τα βίντεο εμφανίζονταν αναίσθητες γυναίκες, κάποιες εκ των οποίων ακούγονταν να ροχαλίζουν, ενόσω ο Ρέιμοντ προχωρούσε ανενόχλητος στην κακοποίησή τους. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ