2020-10-28 23:49:32
Φωτογραφία για Ελληνική Λύση: Η Ελλάδα να συνταχθεί με τη Γαλλία που ζητά κυρώσεις κατά της Τουρκίας
«Η συμπόρευση της Ελλάδος με την Γαλλία, η οποία επιδιώκει την επιβολή κυρώσεων 

κατά της Τουρκίας στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής, είναι ύψιστη εθνική ευθύνη» αναφέρει σε ...ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Καλεί την κυβέρνηση «να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να συμπράξει, όπως θα έπρεπε να είχε κάνει και στην άσκηση βέτο κατά των Σκοπίων και της Αλβανίας, όπως επεδίωκε η Γαλλία» και προσθέτει: «Επαναλαμβανόμενα λάθη σε υπαρξιακά για το έθνος θέματα, είναι ανεπίτρεπτα».

Ελληνική Λύση για την έξαρση της πανδημίας

Την υιοθέτηση των προτάσεών της για την αντιμετώπιση της πανδημίας «πριν οι συνέπειες γίνουν μη αναστρέψιμες» ζητά με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Αναφέρει ότι «ο έλεγχος χάθηκε όταν οι επιστήμονες γιατροί και λοιμωξιολόγοι άρχισαν να συμπεριφέρονται ως πολιτικοί την ίδια στιγμή που οι πολιτικοί της Ν.Δ. άρχισαν να παριστάνουν τους “επιστήμονες λοιμωξιολόγους” και προσθέτει ότι μεταξύ των προτάσεων που έχει καταθέσει είναι η επίταξη ιδιωτικών ΜΕΘ, η διενέργεια δωρεάν μαζικών τεστ σε όλους και μόνιμες προσλήψεις στην υγεία.


«Η κυβέρνηση οφείλει να μας ακούσει πριν οι συνέπειες γίνουν μη αναστρέψιμες» σημειώνει λέγοντας πως η κυβέρνηση δεν υιοθέτησε τις προτάσεις της Ελληνικής Λύσης για ελεγχόμενο άνοιγμα του τουρισμού, έλεγχο στην πληρότητα των ΜΜΜ και των σχολικών τμημάτων, «με αποτέλεσμα να ζούμε τον σημερινό εφιάλτη».

«Υπενθυμίζουμε για ακόμα μια φορά ότι οι προτάσεις της Ελληνικής Λύσης είναι εθνικές και όχι κομματικές», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Γαλλία σε ολικό lockdown
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Γαλλία σε ολικό lockdown
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ