2020-10-29 11:28:12
Φωτογραφία για Κιμ Γιονγκ Ουν: Η pop star πρώην ερωμένη, η παραγκωνισμένη αδερφή και η άφαντη σύζυγος
Η 43χρονη pop star Χιον Σονγκ Γουολ που είχε ερωτικό δεσμό με τον Κιμ πριν από μια δεκαετία φαίνεται να κερδίζει έδαφος στην «μάχη εξουσίας» των γυναικών στη ζωή του Ολοένα και πιο συχνές είναι οι εμφανίσεις μιας πρώην ερωμένης του Κιμ Γιονγκ Ουν στο πλευρό του το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να φουντώνουν οι φήμες ότι η 43χρονη ποπ σταρ έχει υπαρπάξει την εξουσία από την αδερφή του Βορειοκορεάτη ηγέτη, και ότι η τελευταία έχει χάσει τουλάχιστον μέρος της εύνοιας που απολάμβανε μέχρι πρότινος.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 43χρονη Χιον Σονγκ Γουολ, που είναι η κύρια τραγουδίστρια του γυναικείου συγκροτήματος Μορανμπόνγκ, εθεάθη τις περασμένες εβδομάδες να συνοδεύει τον 36χρονο Κιμ σε επίσημα ταξίδια και σε μια στρατιωτική παρέλαση. Η Χιον, που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στη χώρα της με δημοφιλή τραγούδια όπως το «Αγαπώ την Πιονγκγιάνγκ» και το «Εξαιρετική κυρία που θυμίζει άλογο» (!), φαίνεται να έχει αναλάβει κάποια από τα καθήκοντα που παλαιότερα έφερνε εις πέρας η μικρότερη αδελφή του δικτάτορα, Κιμ Γιο Τζονγκ.


H Χιον Σονγκ Γουολ σε παλαιότερη εμφάνισή της:

Ειδικότερα, στις 10 Οκτωβρίου, κατά την στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Πιονγκγιάνγκ που περιλάμβανε και την επίδειξη διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων, η Χιον ήταν εκείνη που συνόδευσε τους επισήμους στις θέσεις τους και παρέλαβε τις ανθοδέσμες που προορίζονταν για τον Βορειοκορεάτη ηγέτη. Πρόκειται για τιμητικά καθήκοντα που στο παρελθόν αποτελούσαν ευθύνη της κυρίας Κιμ, η οποία στη συγκεκριμένη περίσταση καθόταν μαζί με πιο χαμηλόβαθμους αξιωματούχους, σύμφωνα με τους The Times.

Όπως επισημαίνει η Daily Mail, η Χιον είναι μέλος της κεντρικής επιτροπής του κυβερνώνοντας Εργατικού Κόμματος της Βόρειας Κορέας, της οποίας προεδρεύει ο Κιμ. Σύμφωνα με πληροφορίες απο πηγές της Νότιας Κορέας, η 43χρονη και ο Βορειοκορεάτης ηγέτης διατηρούσαν ερωτικό δεσμό πριν από μια δεκαετία περίπου, μετά την επιστροφή του Κιμ Γιονγκ Ουν από το ιδιωτικό σχολείο που φοιτούσε στην Ελβετία.

Στο μεταξύ, οι δημόσιες εμφανίσεις της 32χρονης αδερφής του Κιμ έχουν περιοριστεί δραστικά το τελευταίο διάστημα, με πολλούς να πιστεύουν ότι η ραγδαία άνοδός της στην εξουσία και η αυξανόμενη δημοφιλία της έχουν δυσαρεστήσει την Πιονγκγιάνγκ.

Στο παρελθόν, η Κιμ Γιο Τζονγκ έχει περιγραφεί από τα διεθνή ΜΜΕ ως το «νούμερο 2» της ηγεσίας του κυβερνώντος κόμματος, μετά από τις εμφανίσεις της σε επίσημες εκδηλώσεις ως εκπρόσωπος του αδελφούς της και πληροφορίες ότι επηρεάζει τις πολιτικές του μυστικοπαθούς κράτους. Μάλιστα, η μικρή αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν θεωρούνταν μέχρι πρόσφατα από πολλούς πιθανή διάδοχος του Κιμ, δεδομένων και των φημών που κυκλοφορούν του τελευταίους μήνες για σοβαρά προβλήματα υγείς του Βορειοκορεάτη ηγέτη.

Η τρίτη σημαντική γυναίκα στη ζωή του Κιμ, η σύζυγος του Ρι Τζολ Σου, παραμένει άφαντη από τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα. Η απουσία της ερμηνεύεται από πολλούς ως ένδειξη ότι το ζευγάρι πρόκειται να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί, αφού και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες η Ρι απείχε για καιρό από τις δημόσιες εμφανίσεις.

Μια ταραχώδης σχέση

Πολλά έχουν ακουστεί τα τελευταία χρόνια για τη σχέση του Κιμ Γιονγκ Ουν με τη μεγαλύτερη του σε ηλικία τραγουδίστρια. Το 2013, υπήρχαν φήμες ότι ο Βορειοκορεάτης ηγέτης διέταξε την εκτέλεση της Χιον, επειδή εκείνη γύρισε ένα sex tape. Πληροφορίες ανέφεραν ότι σκοτώθηκε από τα πυρά του εκτελεστικού αποσπάσματος, μαζί με δεκάδες άλλους τραγουδιστές και χορευτές.

Όμως η Χιόν εμφανίστηκε στην βορειοκορεάτικη τηλεόραση, διαψεύδοντας τα σχετικά δημοσιεύματα του νοτιοκορεάτικου Τύπου.

Το 2014, η τραγουδίστρια εκφώνησε ομιλία σε συγκέντρωση των επαγγελματιών του καλλιτεχνικού χώρου στην Πιονγκγιάνγκ, κατά την οποία ευχαρίστησε τον Κιμ για την ηγεσία του και ορκίστηκε να εργαστεί πιο σκληρά για «να δυναμώσει κι άλλο η φλόγα της καλλιτεχνικής και δημιουργικής εργασίας».

Ο Κιμ, που διαδέχθηκε τον πατέρα του στην εξουσία το 2011, γνώρισε την Χιον μετά την επιστροφή του στη Βόρεια Κορέα από τις σπουδές του στην Ελβετία. Ο δεσμός ήταν καταδικασμένος από την αρχή, αφού ο πατέρας του Κιμ Τζονγκ Ιλ δεν τον ενέκρινε, και μάλιστα διέταξε τον γιο του να τον τερματίσει.

Στη συνέχεια η Χιον παντρεύτηκε έναν στρατιωτικό και πιστεύεται ότι απέκτησαν μαζί ένα παιδί.

Για ένα διάστημα μετά τον χωρισμό, υπήρχαν φήμες ότι το ζευγάρι βλεπόταν κρυφά. Στη συνέχεια όμως πηγές ανάφεραν ότι είχε επέλθει ρήξη και ότι ο Κιμ είχε φτάσει στο σημείο να διατάξει την εκτέλεση της πρωην αγαπημένης του.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ