2020-11-07 02:20:34
Φωτογραφία για Lockdown: Συνωστισμός και πάρτι μέχρι την... ύστατη ώρα στο Ηράκλειο
Τι κι αν τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα έχουν εκτοξευτεί; Τι κι αν η επιδημιολογική εικόνα της χώρας οδηγεί από τις πρώτες πρωϊνές ώρες του Σαββάτου σε ένα δεύτερο lockdown, με την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια να κυριαρχεί για την επόμενη μέρα και κυρίως για το πως εργαζόμενοι και επιχειρήσεις θα μπορέσουν να περάσουν κι αυτές τις συμπληγάδες;

Στα μπαρ του Ηρακλείου κάποιοι συμπεριφέρονται σα να είναι το... τελευταίο βράδυ πριν τη... Δευτέρα Παρουσία, σε ένα μνημείο ανευθυνότητας για το οποίο μεγάλη ευθύνη έχουν φυσικά και οι καταστηματάρχες, οι οποίοι την ίδια ώρα ζητούν μέτρα στήριξης και κατανόηση από την κυβέρνηση!

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας άλλωστε, η κοσμοσυρροή ήταν το κυρίαρχο στοιχείο και στο Ηράκλειο.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το ekriti.gr είναι ενδεικτικές της κατάστασης που επικρατεί. Τώρα για το αν γίνονται έλεγχοι ή όλο αυτό έχει αφεθεί στην τύχη του, μάλλον θα πρέπει να μας απαντήσουν οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί, οι οποίοι από αύριο - όπως έχει προαναγγελθεί από τον Νίκο Χαρδαλιά - θα εντείνουν τους ελέγχους και τα πρόστιμα θα είναι τα διπλάσια, σε πολλές περιπτώσεις. Προφανώς απόψε είναι απλά ...βράδυ Παρασκευής.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ