2020-11-10 12:17:18
Φωτογραφία για Γερμανία: Σκαντζοχοιράκι που σώθηκε ονομάστηκε Τζο Μπάιντεν επειδή είναι... μαχητής
Ο μικρός σκαντζόχοιρος βρέθηκε παγιδευμένος σε ένα κελάρι στην περιοχή της Βόννης από όπου προσπαθούσε μάταια να βγει «Η ιστορία του Τζο με συγκίνησε απίστευτα και έπρεπε να τη μοιραστώ», είπε ο φροντιστής ζώων Αλεξάντερ Ντόιρερ στο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTL.

Ο Τζο είναι ένας μικρός σκαντζόχοιρος που βρέθηκε παγιδευμένος σε ένα κελάρι στην περιοχή της Βόννης από όπου προσπαθούσε μάταια να βγει. Παρόλο που η διάσωση των τραυματισμένων και υποσιτισμένων αυτών συμπαθών και άκακων θηλαστικών είναι μέρος της καθημερινής δουλειάς των φροντιστών ζώων της περιοχής, η τύχη αυτού του συγκεκριμένου τους συγκίνησε ιδιαίτερα.

Αργά το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, μια μητέρα και η 11χρονη κόρη της παρέδωσαν τον μικρό σκαντζόχοιρο, που βρήκαν στο κελάρι τους. Ζύγιζε μόλις 220 γραμμάρια και ήταν γεμάτος παράσιτα. Εν τούτοις δεν είχε εγκαταλείψει την προσπάθεια και προσπαθούσε απεγνωσμένα να βγει. Όταν ο Αλεξάντερ Ντόιρερ ρώτησε το κορίτσι ποιο όνομα θα ήθελε να δώσει στον μικρό ζωάκι εκείνο απάντησε: «Πρέπει να ονομαστεί Τζο, όπως ο Τζο Μπάιντεν, επειδή είναι μαχητής και νικητής».

Στη συνέχεια, το κορίτσι έσπασε τον κουμπαρά του και έδωσε το περιεχόμενό του στον Αλεξάντερ, για τα έξοδα της φροντίδας του μικρού σκαντζόχοιρου. Εν τω μεταξύ, το σκαντζοχοιράκι Τζο Μπάιντεν είναι καλά. Είναι ένας πραγματικός μαχητής που κέρδισε τη ζωή! anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ