2020-11-14 14:10:36
Φωτογραφία για Χιου Γκραντ: Δεν μπορούσε να μυρίσει ούτε λουλούδια, ούτε σκουπίδια, ούτε το Chanel Νο. 5 που ψέκασε στο πρόσωπό του
Ο 60χρονος Βρετανός ηθοποιός είχε απώλεια όσφρησης και άλλα συμπτώματα του κορωνοϊού, τον περασμένο Φεβρουάριο Ο Χιου Γκραντ αποκάλυψε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του, Άννα Έμπερσταϊν είχαν προσβληθεί από κορονωϊό τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο 60χρονος Βρετανός ηθοποιός το συνειδητοποίησε όταν ψέκασε άρωμα στο πρόσωπό του και δεν μπορούσε να το μυρίσει.

Όπως περιέγραψε στο The Late Show με τον Stephen Colbert: «Η σύζυγός μου κι εγώ είχαμε κολλήσει το χειμώνα. Έχω αντισώματα, είμαι μάλλον περήφανος γι’ αυτά, οπότε δεν πρόκειται να το κολλήσουμε, δεν νομίζω».

Ο Χιου Γκραντ περιέγραψε ότι τα πρώτα συμπτώματα τα είχε τον Φεβρουάριο: «Ξεκίνησε σαν ένα πολύ περίεργο σύνδρομο, όπου συνέχισα να ιδρώνω απελπιστικά. Αισθανόμουν τα μάτια μου σαν να είχαν γίνει τρεις φορές μεγαλύτερα και σαν να καθόταν ένας γίγαντας πάνω στο στήθος μου (…) Περπατούσα στον δρόμο μια μέρα και σκέφτηκα ότι δεν μπορούσα να μυρίσω τίποτα και άρχισα να πανικοβάλλομαι».


Τότε ήταν που συνειδητοποίησε ότι τα συμπτώματά του ήταν κάτι περισσότερο από ένα κρύωμα: «Πήγαινα να μυρίσω λουλούδια, τίποτα. Και απελπιζόμουν όλο περισσότερο. Πήγα πάνω από κάδο σκουπιδιών… Είναι σαν να θέλεις να μυρίσεις τη μασχάλη του διπλανού σου γιατί απλά δεν μπορείς να μυρίσεις τίποτα. Τελικά γύρισα σπίτι και ψέκασα το Chanel Νο. 5 της γυναίκας μου πάνω στο πρόσωπό μου. Δεν μπόρεσα να μυρίσω τίποτα, αλλά στραβώθηκα κανονικά» αστειεύτηκε.

Ο Χιου Γκραντ με το γνωστό βρετανικό χιούμορ του, πρόσθεσε ότι πέρασε την καραντίνα στο σπίτι παίζοντας με τις κόρες του και τις Barbie κούκλες τους. «Ακόμη κι όταν τα κορίτσια πήγαιναν για ύπνο, εγώ συνέχιζα να παίζω με τις Barbies» ανέφερε.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ