2020-11-15 14:40:11
Φωτογραφία για Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Ελπίζω να μην ανατραπεί και να γίνει ο γάμος»
Στο περιοδικό «TV24» παραχώρησε συνέντευξη ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις την μουρμούρα». Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις εξελίξεις της σειράς, ενώ αποκάλυψε περισσότερα για τον γάμο ανάμεσα στον χαρακτήρα που υποδύεται και την αγαπημένη του.

Περιμένατε να δείτε φέτος τον Αγγελο και τη Βέλη να παντρεύονται;

«Συζητούσαμε ότι πρέπει να συμβεί κάτι στο ζευγάρι ώστε να κάνει το βήμα παραπέρα, δηλαδή την επισημοποίηση της σχέσης τους. Δεν μπορούν να ζουν αιωνίως τη φοιτητική ζωή και ο γάμος είναι ένα πολύ λογικό επακόλουθο».

Αν και συνέβη λίγο ανορθόδοξα. Δεν έγινε πρόταση.

«Ως αναγκαστικό αίτιο ξεκίνησε για να πάρουν το σπίτι της διαθήκης, αλλά ήταν και οι δύο έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Ωστόσο κανείς δεν έπαιρνε το θάρρος να το πει στον άλλον. Η συγκυρία ήταν η αφορμή. Η επιθυμία υπήρχε έτσι κι αλλιώς».

Θα τα καταφέρουν μέχρι το τέλος της σεζόν; Θα δούμε σύντομα τον γάμο ή θα αργήσει πολύ;

«Ο γάμος σχεδιάζεται κι έχει και ημερομηνία που θα συμβεί. Ελπίζω να μην ανατραπεί και να γίνει ο γάμος. Μπορεί να μην είναι το μυστήριο όπως το γνωρίζουμε ακριβώς, αλλά μια πιο μοντέρνα εκδοχή. Ισως να μην είναι γαμπρός και νύφη με θρησκευτικό γάμο αλλά με άλλο τρόπο»Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ