2020-11-19 15:14:14
Φωτογραφία για Συνελήφθη ξανά η Θεσσαλονικιά...Αντέδρασε σε έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ. επειδή δεν φορούσε μάσκα
«Ξέρετε ποια είμαι εγώ, εγώ πέταξα στον Χαρδαλιά νερό και θα φοβηθώ εσάς;»

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε σήμερα η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια, η οποία είχε πετάξει ένα ποτήρι νερό την ώρα που ο υφυπουργός ..Πολιτικής Προστασίας γευμάτιζε σε εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αυτή τη φορά η 44χρονη συνελήφθη επειδή αντέδρασε σε έλεγχο αστυνομικών που την σταμάτησαν επειδή δεν φορούσε προστατευτική μάσκα, λόγω του κορονοϊού, σύμφωνα με το grtimes.gr.

Ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος της ποινική δίωξη για εξύβριση και απείθεια. Στη συνέχεια την παρέπεμψε να δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Το περιστατικό

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της 18ης Νοεμβρίου, στην οδό Τσάκου Παπαγεωργίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η κατηγορούμενη αρνήθηκε να δεχτεί έλεγχο, από αστυνομικούς διμοιρίας των ΜΑΤ, σχετικά με την τήρηση των περιορισμών για την εξάπλωση του κορονοϊού. Η ίδια δεν φορούσε προστατευτική μάσκα και δεν διέθετε σχετική βεβαίωση μετακίνησης.


«Ξέρετε ποια είμαι εγώ, εγώ πέταξα στον Χαρδαλιά νερό και θα φοβηθώ εσάς;» είπε στους αστυνομικούς και άρχισε να τους βρίζει, όπως αναφέρεται στη δικογραφία. Σχετικά με την έλλειψη βεβαίωσης μετακίνησης είπε ότι είναι κλειστό το κινητό της επειδή δεν έχει μπαταρία.

Οι αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες και την οδήγησαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ